Vélemények

A pergola szuper!!! Professzionális, színvonalas hozzáállás, gyors kivitelezés, kitűnő minőség elfogadható áron. Nagy megelégedettség, melegen ajánlom.
Majo
Pergolánkat már csaknem két hónapja használjuk és nem győzzük dicsérni!!! Egyértelműen ajánlom, a Gazebo cég professzionális munkája. Még egyszer KÖSZONET!!!
Gabriela
Nagyon szépen köszönjük a pergolát, kitűnő hozzáállás, tanácsadás és megbízhatóság, szakmai kivitelezés. Teljes szívből javaslom ezt a céget.
Katarína
Köszönet a gyönyörű pergoláért….kitűnő hozzáállás, gyorsaság és megbízhatóság….mindenkinek tanácsolom….
Vetter
Tanácsadás igazán magas szinten! Kedves és megbízható kollektíva.
Alexandra
Magas szintű professzionális hozzáállás, kedvező ár, javasoljuk.
Alex
Nem tudunk betelni a befedéssel és teraszunk oldalsó beüvegezésével.
Pavol
A hozzáállás, a munka és az anyagok minősége, a kommunikáció – minden professzionális szinten. Reklamáció vagy szerviz esetében is nagyon gyors reakció. Már harmadik éve használjuk a teraszon levő alumínium tetőfedőt árnyékolókkal és redőnyökkel.
Mária
Kečkéš úr , nagyon sok elégedett vevőt kívánok önöknek. Sok sikert a munkában, sok egészséget Önnek, alkalmazottainak és családjaiknak.
Család Liska
Ezt a céget azért szólítottuk meg, hogy javaslatot kérjünk teraszunk befedésére. Ideális megoldást ajánlottak amelyet együtt valósítottunk meg. Hasonló termékekkel való gyakorlatuk oly mértékben győzött meg minket, hogy javaslatukban teljes mértékben megbíztunk és a megoldást rájuk hagytuk.
Michal
szeretnénk Önöknek köszönetet mondani a jól elvégzett munkáért. A pergolával nagyon elégedettek vagyunk. A szerelő csapat is dicséretet érdemel. A szerelés gyorsan folyt, a munka elvégzése után olyan rendet és tisztaságot találtunk, mintha itt sem lettek volna.
Veronika
Scroll to Top