Fa pergolák

drevena pergola

Pergola a teraszra és a kertbe

Fa pergoláink alkalmazásának lehetősége sokrétű. Hol tudja fa pergoláinkat elhelyezni és milyen szolgálatot tesznek Önnek?

Tulajdonképpen mi a leghasznosabb rajtuk? A fa pergolát sosem unja meg. Hiszen a fa természetes anyag amely egyben korszerű de ugyanakkor közvetlen hatást kelt. Tökéletes látványt biztosít. A fa pergola bármely típusú építményhez illeszthető, legyen az egy régebbi családi ház vagy egy korszerű új épület.  

A kertbe, ház mellé illetve mint egy önálló tetőfedő az autó részére… A fa pergolák felhasználási területe széleskörű, természetes hatásuknak köszönhetően a vevők körében különösen kedveltek.  

TERMÉKEK

Galéria

Fa Pergolas

Előnyök

A megunhatatlan klasszikus fa pergolák

A fa pergola szállítási ideje

A klasszikus fa pergolák természetes arculatuknak köszönhetően minden környezetbe beillenek.

Pergola a teraszra és a kertbe

Fa pergoláink alkalmazásának lehetősége sokrétű. Hol tudja fa pergoláinkat elhelyezni és milyen szolgálatot tesznek Önnek?

drevena pergola pri dome

Ház melletti fa pergola

Megvédi teraszát. Kellemes árnyékot és egyben elégséges napfényt garantál. Nagyon hasznos abban az esetben, ha teraszát esős napokon is használja. Ezt fedőlemezzel ellátott pergoláink képesek biztosítani.

drevena zahradna pergola

Kerti pergola

Díszítőelemként szolgál, a kert domináns tartozéka, a futónövények elsőrendű állványát alkothatja.

moderny dizajn drevenych pergol

Pergola mint tetőfedő az autó részére

Meg akarja úszni a garázsba való befektetést? Vagy talán nem áll rendelkezésére elég tér annak felépítésére? A probléma megoldása egy autó részére megépített tetőfedő amely megvédi az időjárás viszontagságaitól.

AJÁNLAT

Az ár

A fa pergola ára

A fa pergolák árban az igényesebbek közé tartoznak, a mi ezüst kincseink közé soroljuk őket. Természetesen az árat meghatározza a típus és a pergola méretei.  

HOGYAN DOLGOZUNK

Összeszerelés

A fa pergola szerelése

Mielőtt a kész termék a vevőhöz kerül, a pergola a legkorszerűbb gyártási folyamaton megy keresztül. A hosszanti irányba leszeletelt egymásra helyezett falemezek a kellő méret elérésekor össze vannak préselve. Ez az eljárás biztosítja pergoláink állandó formatartását és nagy teherbírását.   

Különleges minőségűek pergoláink szinte láthatatlan csatlakozó elemei. Így tökéletes az összhatás és biztos lehet abban, hogy fa pergolája egy igazi dizájn ékesség. Ami a fedőlemezt illeti, a fa pergolák korlátlan lehetőséget nyújtanak. Lehet polikarbonát vagy üveg különböző színárnyalatokban. Az ideális megoldás a tejszínű polikarbonát illetve tejüveg. Ezek kellemes árnyékot biztosítanak és egyben átengedik a napsugarakat.  

A pergola belmagassága szintén biztosítja a kellő fénymennyiséget. Ezt a méretet a talaj és a szerkezet legalacsonyabb éle közti távolság határozza meg. A fa pergolák esetében az ideális belmagasság 210-250 cm a lehetőségektől függően. A belmagasságnál egy esetleges homlokzati árnyékoló szerelése is szerepet játszik. A fa pergola vevőnél való szerelése aránylag egyszerű feladat. Maga az megépítés nem vesz igénybe két napnál hosszabb időt. A szereléssel egy időben több érdekes kiegészítőt és  szolgáltatást is fel tudunk kínálni.  

Beépített rejtett LED megvilágítást szeretne? A fa pergolák esetében is képesek vagyunk ezt úgy megoldani, hogy a pergola szerkezetén a vezetékek láthatatlanok maradnak. Csupán elő kell terjeszteni igényeit, mi pontosan ezek alapján építjük meg fa pergoláját! 

Egyéb előnyök

Karbantartás

udrzba pergoly

A fa pergola karbantartása

Néhány vevőnk amiatt aggódik, hogy fa pergolája nem lesz időtálló és bizonyos idő elteltével veszít szépségéből. A valóság az, hogy a fa pergolák gondos törődést igényelnek. Karbantartásuk viszont igénytelen, elegendő 8-10 évente egy speciális védőbevonattal való kezelés. Ilyen törődés mellett a fa pergola több generáción keresztül is ép, tetszetős marad és teljesíti küldetését.  

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top