Fa pergolák

fa pergolak fenix

Exkluzív fa pergolák az Ön kertjébe

JÓ MINŐSÉG, MODERN DIZÁJN, HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A megunhatatlan klasszikus fa pergolák

A természetes anyagok kedvelőinek gyönyörű fa pergolákat kínálunk. Tiszta vonalvezetés, minőségi kivitelezés és tökéletes dizájn. Ezek a tulajdonságok jellemzőek műhelyünkben előállított fa pergoláinkra, amelyekbe Ön is beleszeret.  

A klasszikus fa pergolák természetes arculatuknak köszönhetően minden környezetbe beillenek.

Pergola a teraszra és a kertbe

Fa pergoláink alkalmazásának lehetősége sokrétű. Hol tudja fa pergoláinkat elhelyezni és milyen szolgálatot tesznek Önnek?

Ház melletti fa pergola.

Megvédi teraszát. Kellemes árnyékot és egyben elégséges napfényt garantál. Nagyon hasznos abban az esetben, ha teraszát esős napokon is használja. Ezt fedőlemezzel ellátott pergoláink képesek biztosítani.

Kerti pergola

Díszítőelemként szolgál, a kert domináns tartozéka, a futónövények elsőrendű állványát alkothatja.

Pergola mint tetőfedő az autó részére

Meg akarja úszni a garázsba való befektetést? Vagy talán nem áll rendelkezésére elég tér annak felépítésére? A probléma megoldása egy autó részére megépített tetőfedő amely megvédi az időjárás viszontagságaitól.

Tulajdonképpen mi a leghasznosabb rajtuk? A fa pergolát sosem unja meg. Hiszen a fa természetes anyag amely egyben korszerű de ugyanakkor közvetlen hatást kelt. Tökéletes látványt biztosít. A fa pergola bármely típusú építményhez illeszthető, legyen az egy régebbi családi ház vagy egy korszerű új épület.  

A kertbe, ház mellé illetve mint egy önálló tetőfedő az autó részére… A fa pergolák felhasználási területe széleskörű, természetes hatásuknak köszönhetően a vevők körében különösen kedveltek.  

A fa pergola szerelése

Mielőtt a kész termék a vevőhöz kerül, a pergola a legkorszerűbb gyártási folyamaton megy keresztül. A hosszanti irányba leszeletelt egymásra helyezett falemezek a kellő méret elérésekor össze vannak préselve. Ez az eljárás biztosítja pergoláink állandó formatartását és nagy teherbírását.   

Különleges minőségűek pergoláink szinte láthatatlan csatlakozó elemei. Így tökéletes az összhatás és biztos lehet abban, hogy fa pergolája egy igazi dizájn ékesség. Ami a fedőlemezt illeti, a fa pergolák korlátlan lehetőséget nyújtanak. Lehet polikarbonát vagy üveg különböző színárnyalatokban. Az ideális megoldás a tejszínű polikarbonát illetve tejüveg. Ezek kellemes árnyékot biztosítanak és egyben átengedik a napsugarakat.  

Tekintse meg, hogyan szereltük a Milánó fa pergolát.

A pergola belmagassága szintén biztosítja a kellő fénymennyiséget. Ezt a méretet a talaj és a szerkezet legalacsonyabb éle közti távolság határozza meg. A fa pergolák esetében az ideális belmagasság 210-250 cm a lehetőségektől függően. A belmagasságnál egy esetleges homlokzati árnyékoló szerelése is szerepet játszik. A fa pergola vevőnél való szerelése aránylag egyszerű feladat. Maga az megépítés nem vesz igénybe két napnál hosszabb időt. A szereléssel egy időben több érdekes kiegészítőt és  szolgáltatást is fel tudunk kínálni.  

Beépített rejtett LED megvilágítást szeretne? A fa pergolák esetében is képesek vagyunk ezt úgy megoldani, hogy a pergola szerkezetén a vezetékek láthatatlanok maradnak. Csupán elő kell terjeszteni igényeit, mi pontosan ezek alapján építjük meg fa pergoláját! 

A fa pergola karbantartása

Néhány vevőnk amiatt aggódik, hogy fa pergolája nem lesz időtálló és bizonyos idő elteltével veszít szépségéből. A valóság az, hogy a fa pergolák gondos törődést igényelnek. Karbantartásuk viszont igénytelen, elegendő 8-10 évente egy speciális védőbevonattal való kezelés. Ilyen törődés mellett a fa pergola több generáción keresztül is ép, tetszetős marad és teljesíti küldetését.  

A fa pergola ára

A fa pergolák árban az igényesebbek közé tartoznak, a mi ezüst kincseink közé soroljuk őket. Természetesen az árat meghatározza a típus és a pergola méretei.  

A fa pergola szállítási ideje

A szállítási határidőt szintén a típus és a méret határozza meg. Amennyiben a szállítási idő iránt érdeklődne, illetve  bármilyen más információra lenne szüksége, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Scroll to Top