Télikertek

zimne zahrady

Tökéletes télikertek az Ön otthonában

Egy olyan gyönyörű télikert után vágyakozik, amely megnöveli ingatlanjartékét és amelyben békésen pihenhet és egyben relaxálhat? Válasszon exkluzív és jó minőségű télikertjeinkből.  Nem „akármilyen” télikerteket kínálunk, hanem olyanokat, amelyek otthona büszkeségévé válnak és a bennük töltött idő ünnep lesz az Ön számára.

Adja tudtunkra, milyen télikertről álmodozik, mi ezt kívánsága szerint méretre gyártjuk le Önnek!  Ha van saját elképzelése télikertjéről, vagy ha a mi tanácsunkra szorul, ne habozzon, szólítson meg minket.   

TERMÉKEK

Képtár

Téli kertek

Előnyök

Milyen télikerteket kínálunk?

Tudatában vagyunk annak, hogy minden ház környezete és tulajdonosa más télikertet igényel. Van, aki a vidékies dizájnt helyezi előnybe, mások a modern minimalista stílust kedvelik. A télikertet saját elképzeléséhez idomítjuk. Két alapanyagból választhat:  

Miért válasszon minket télikertje elkészítéséhez:

Tökéletes dizájn

Télikertjeink valóságos mesterművek, amelyekbe kívülről és belülről egyaránt beleszeret. A télikert dizájnját házához és az Ön elképzeléséhez idomítjuk.

Az anyag minősége

Csakis a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk függetlenül attól, hogy döntése fa vagy alumínium télikertre esik. Biztosítjuk, problémamentesen ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Hosszú élettartam

Ami függ a jó minőségű anyagok megválasztásától és gazdag tapasztalatunktól. Olyan alkotóelemeket használunk, amelyek biztosítják a télikert hosszú életét.

Professzionális szerelés

Dolgunkat igazán jól végezzük! Ennek bizonyítéka a sok pozitív recenzió és az elégedett vevők. Tekintsék meg termékeinket és bizonyosodjanak meg róla.

AJÁNLAT

Az ár

Télikertjeink ára

Biztosak vagyunk abban, hogy pénzéért a maximális minőséget igényli. Mi pedig biztosítjuk Önt, hogy ezt meg is fogja kapni! Télikertjeink többgenerációsak, függetlenül attól, hogy Ön a fa illetve az alumínium változat mellett dönt. Az ár az anyagon és a megvalósításon kívül természetesen a szervizt és a karbantartással kapcsolatos tanácsadást is magába foglalja.  

Ne habozzon megszólítani minket. Segítünk a megfelelő télikert kiválasztásában és kidolgozzuk a testre szabott árajánlatot.  

zimne zahrady

A télikert elkészítésének határideje

A télikert elkészítésének határideje függ a mérettől és a megválasztott anyagtól. A télikertek elkészítése két szakaszra bontható. Az első szakaszban építjük meg a konstrukciót, a tetőszerkezetet, elhelyezzük a biztonsági üveget vagy atejüveg-szerű ill. áttetsző   polikarbonátot. A második szakaszban pontos bemérjük az oldalsó üvegezést. Megválasztjuk a nyílászárók tologatásának irányát. A stabil üvegezés is lehetséges, ezt leggyakrabban a szomszéd felőli oldalról alkalmazzuk. Erre a célra többnyire a tejüveget helyezzük előnybe, amely jobb takarást és intimitást biztosít, amellett nem gátolja a fény beáramlását. 

Hogyan dolgozunk

Összeszerelés

A télikert szerelése az Ön otthonában

Cégünk természetesen a télikert professzionális szerelését is biztosítja. Munkatársaink hosszúéves tapasztalattal rendelkeznek, ami a munka jó elvégzésének garanciája. Az Ön telkén történő szerelés nagyjából két napot vesz igénybe. Ezt befolyásolhatja a télikert típusa és mérete.  

 Abban az esetben, ha tanácstalan lesz a télikert alapozásának előkészítésében, segítségére leszünk. Az elképzelése alapján az összköltségekbe bele tudjuk foglalni a télikert további kiegészítőit.  

Télikertjéhez további kiegészítőket kínálunk

Amennyiben Ön igényelné, az árnyékolást rozsdamentes feszítőcsigával működtető fényellenzővel is be tudjuk biztosítani. Minél jobban van kiengedve, annál feszesebb. Teljes kieresztésekor feszes, mint a trambulin. Napos és szeles időjárás esetén javasolt. A fényellenző gumiréteggel bevont anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, fagynak, erős napsütésnek és szélnek. Nedves állapotban is bevonható, anyaga nem penészesedik. A tetőárnyékoló a déli irányba orientált Top class télikert elengedhetetlen tartozéka, amelynek fedele tiszta ragasztott biztonsági üvegből készült.

zimna zahrada do vasej zahrady
zimna zahrada do vasej zahrady

Télikertjeink felszereléséből nem hiányzik természetesen az esővizet a tetőről elvezető integrált vízcsatorna.  

A télikert mely kiegészítői tartoznak még kínálatunkba? Többek között a LED megvilágítás. Erről a megoldásról időben értesítsen minket, így a vezetékeket megfelelően be tudjuk iktatni a télikert szerkezetébe. Feltételezzük, hogy télikertjét virágokkal fogja díszíteni. Ebben az esetben a meghatározott helyekre menetes csavarokat préselünk, ezekbe a csavarokba erősített kampókra függesztheti virágait.   

Egyéb előnyök

Szolgáltatás

udrzba hlinikovej pergoly

Hogyan gondoskodjon télikertjéről?

Télikertjéről való gondoskodás sokban függ az anyagtól, amelyből készült. Az alumínium télikert tulajdonképpen karbantartásmentes. Elégséges a konstrukciót nedves ronggyal tisztítani. Ez az anyag rozsdamentes. Védőbevonat alkalmazása szükségtelen.  

A fából készült télikert viszont már karbantartásra szorul.   Nem kell tartania ettől, nem bonyolult feladat és nem igényel sűrű beavatkozást. Elég 8-10 évente ellátni védőbevonattal. Ebben az esetben télikertje élettartama szinte végtelen.  

Szavatosság időn belüli és utáni szerviz

A szerviz cégünknél természetes szolgáltatás. Probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, igényét 48 órán belül megoldjuk.  

zimna zahrada do vasej zahrady

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top