Alumínium pergolák

hlinikova pergola economic class

Ház melletti vagy kerti pergola

Amennyiben ésszerűen szeretné befedni teraszát, jó szolgálatot tesz a ház melletti alumínium pergola. Ebben az esetben a pergola egyik része a ház falához támaszkodik.

Ez viszont a pergola megépítésének nem az egyetlen lehetősége, a kertben is létrehozható egy pergola,  ami egy teljesen önálló építmény, nem támaszkodik a ház falához és önállóan áll a kinti környezetben. Autónak való befedés céljából is használhatjuk. Csupán az Ön döntése, hova helyezi el pergoláját és milyen célt fog szolgálni.  

TERMÉKEK

Galéria

Alumínium Pergolas

Előnyök

Az alumínium pergola ára

Az alumínium pergola szállítási ideje

Preto si môžete byť istí, že ak sa rozhodnete pre hliníkovú pergolu, budete spokojní!

Az alumínium pergolák kivételességéről a következő tulajdonságai győzik meg Önt:

Kitűnő minőség

Az alumínium tulajdonképpen tönkretehetetlen anyag. Korróziómentes, nyomásnak és ütésnek ellenáll. Ha Ön tehát tétovázna egy igazán tartós és jó minőségű pergola anyagának megválasztásánál, döntsön egyértelműen az alumínium mellett.

Korszerű dizájn

Minden egyes alumínium pergolánk kivételesen korszerű dizájnjával látványos. Nem kell attól tartania, hogy egy idő után megunja.

Hosszú élettartam

Az alumínium kivételes tulajdonságainak köszönhetően a pergola hosszú éveken át szolgálja Önt, emellett a látvány, minőség és a kihasználás lehetőségei változatlanok maradnak.

Minimális karbantartás

Vagy helyesebben semmilyen karbantartás! Az alumínium pergolákat szennyeződés esetén egyszerűen lemossuk. Nem szükséges a festés, csiszolás vagy más jellegű ápolás. Biztos lehet abban, hogy jó döntést hoz, ha az alumínium pergolát választja!

AJÁNLAT

Az ár

Az alumínium pergola ára

Az alumínium pergolákkal igényesebb vevőinket céloztuk meg, akik nagyon jó minőségű dizájnos terméket szeretnének. Ez határozza meg az árat, ami a fa pergolákhoz viszonyítva alacsonyabb. A minőségnek viszont ára van.

Hogyan dolgozunk

Összeszerelés

Az alumínium pergola szerelése

Hogyan zajlik az alumínium pergola szerelése a vevőnél? Elsősorban szeretnénk megnyugtatni, hogy az egész nem egy időigényes folyamat. A szerelés ideje mindössze 1-2 nap a mérettől és típustól függően.

A szerelés az alapok kibetonozásával kezdődik, ami a pergola rögzítéséhez szükséges. Abban az esetben, ha a terasz nincs kibetonozva illetve a pergola önállóan fog a telken elhelyezkedni egy kibetonozatlan részen, az oszlopok alatt a pergola rögzítéséhez alapokat kell betonozni. Ha a vevőnek nincs lehetősége a hely elkészítésére, szívesen vállaljuk ezt a feladatot.

A pergola megépítése nem bonyolult folyamat. Vevőinket a pergolák és kiegészítők építésének további részletei is érdeklik. Ha az Ön választása üveg fedelű alumínium pergolára esik, lehetőség nyílik egy tető árnyékoló elhelyezésére. Erre a célra egy olyan árnyékolót kínálunk, amelyet rozsdamentes csigák okos rendszere működtet. Az árnyékoló annál feszesebb, minél jobban húzódik ki a dobozból. Ha Ön idővel szükségét látja, a pergola tető- illetve homlokzati árnyékolója utólag is szerelhető.

Az árnyékolónak hosszú az élettartama. Gumiréteggel bevont perforált anyagból készül, amely víznek, fagynak, szélnek és a napsugaraknak egyaránt ellenáll. Tíz év használat után is megőrzi tulajdonságainak 90 %-át. Az alumínium pergola üveg fedele is kivételes szilárdsággal rendelkezik. A biztonsági üveg vastagsága 10 mm, rálépéssel is beterhelhető.  

Minden alumínium pergolánknak van integrált víztartója is, amelyet az oszlop vezet ki. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség az esővíz elvezetésére a pergolából. Az alumínium pergolák némely típusánál ügyelnünk kell a tető lejtésének megoldására. Ez általában 8 fok, ami 14 cm/m-t jelent. Bizonyos feltételek mellett a 4 fok, tehát 7 cm/m is elegendő.  

Pergoláink beépített vízcsatornával vannak ellátva, ez az oszlopon keresztül van kivezetve. Ezzel a módszerrel meg van oldva az esővíz elvezetése a tetőről. A lamellás illetve üvegtetős alumínium pergolák szerelésénél néhány fontos részletre szeretnénk felhívni vevőink figyelmét. Fontos például betartani, hogy ne függesszünk az alumínium pergola szerkezetére hintát vagy hintahálót. A pergolák konstrukciója nincs úgy szerkesztve, hogy elviselje az egyenletes rezgő mozdulatokat.

Egyéb előnyök

Integrált ereszcsatorna és karbantartás

hlinikova pergola so zlabom

Beépített vályú

A pergolán könnyebb dísznövények elhelyezése lehetséges, az alumínium könnyen átfúrható. Ebben szívesen segítünk, ez alumínium pergola megjelölt részeibe menettel ellátott szegecseket préselünk, amelyekbe a felfüggesztéshez megfelelő kis kampók tekerhetők. 

Ha Ön LED megvilágítást igényel, még a gyártás előtt döntenie kell. A LED megvilágításhoz szükséges vezetékeket közvetlenül az alumínium szerkezetbe kell bedolgoznunk.

Az alumínium pergola karbantartása

Ez az alumínium pergola népszerűségének egyik legfőbb oka. Gyakorlatilag karbantartás mentes, nem igényel különösebb törődést. Egy nedves ronggyal elég eltávolítani a szennyeződést. Ezenfelül az alumínium pergola rozsdamentes. Évek elteltével is látványos és szép marad, karbantartásához nem szükséges védőbevonat használata.

udrzba hlinikovej pergoly

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top