Kerti pavilonok

lugasok hinode

Méretre gyártott exkluzív kerti pavilonok

Kertjébe megfelelő kerti pavilont keres? Ön biztosan egy hosszú élettartamú kerti pavilonra vágyik amely teljes mértékben megfel a használatához fűzött elvárásoknak és dizájnja is gyönyörű.. Mi pontosan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező kerti pavilonjainkat kínáljuk Önnek!

Az Ön részére nagyon előnyös, hogy kerti pavilonjainkat méretre készítjük. Képesek vagyunk tökéletesen kertjébe vagy háza udvarába illő kerti pavilon kivitelezésére, hozzáidomítjuk dizájnban és méretben egyaránt.

TERMÉKEK

Galéria

Kerti pavilonok

Előnyök

Kerti pavilonok és elhelyezésük

Hol a legjobb helyezni a pavilont? Ez attól függ, milyen elvárásaid vannak a pavilonnal szemben, és mi lesz a célja. A nyitott kerti pavilon a ház és a medence mellett ideális a kellemes semmittevéshez. A családi ünnepekhez vagy a zavartalan pihenéshez jobb a pavilont a kertbe helyezni.

A kertbe történő elhelyezés előnye az intimitás és a zavartalan kilátás az egész kertre vagy birtokra.

A választásnál néhány lehetőség áll rendelkezésére:

Kerti pavilonjaink kivételesek. Jellemző rájuk a tökéletes megmunkálás, dizájn és a felhasznált anyagok magas minősége. Ezekre a tényezőkre kivételesen odafigyelünk! Kerti pavilonjainkat Szlovákia bármely részére de ugyanúgy az Európai Únió összes tagállamába kiszállítjuk. Saját kerti pavilonjáról minden egyes vevőnknek más az elképzelése. Mi pontosan azért állunk rendelkezésére, hogy az Ön elképzelését valóra váltsuk. Milyen álmai kerti pavilonja? 

Nyitott kerti pavilon

Egy ilyen szellős kerti pavilon szép napos időben ideális. Védelmet nyújt az erős napsugaraktól, ugyanakkor teljes mértékben biztosítja a kinti friss levegő élvezetét. Elhelyezése elsőrendű egy medence közelében. Ha megunja a napozást, van lehetősége meghúzódni a kerti pavilonban és tovább folytatni a kinti élvezeteket.

Részben nyitott, illetve zárt kerti pavilonok

Ennek a kerti pavilonnak köszönhetően Ön kedvezőtlen időjárás esetén is kint tartózkodhat, ugyanakkor megvéd a kíváncsi tekintetektől. Élvezze a családi ünnepségeket és baráti összejöveteleket a friss levegőn!

Többcélú tetőfedelek

Ezek a pihenésen kívül kerti bútorok, eszközök és szerszámok idény utáni tárolására is szolgálnak.

AJÁNLAT

Az ár

Kerti pavilonjaink ára

A kerti pavilonok ára nagyban függ a kiválasztott típustól, a felhasznált anyagoktól és természetesen a mérettől. Előfordul, hogy néhányan magasnak tartják árainkat. Ezek azonban arányosak a felhasznált anyagok minőségével, pavilonjaink élettartamával és nem utolsó sorban a dizájnnal. Minden egyes kerti pavilonunk egy valóságos műalkotás.

lugasok hinode

Ez az egyik fő oka annak, hogy az alumínium pergola ilyen népszerű. Gyakorlatilag karbantartásmentes, és nincs szükség különös gondoskodásra. 

Ha koszos, elég azt egy nedves ronggyal áttörölni. Ráadásul az alumínium pergola nem korrodálódik. Ez azt jelenti, hogy még évek után sem változik a megjelenése, és nincs szükség semmilyen védőbevonat használatára.

Ha az ön választása a mi kerti pavilonunkra esik, garantáljuk az egész folyamat gond nélküli lebonyolítást. A pavilon átadásával biztosítjuk annak azonnali használatát.  

Hogyan dolgozunk

Összeszerelés

lugasok hinode

Hogyan történik a pavilon összeszerelése és felépítése?

Felesleges tartania attól, hogy a kerti pavilon megépítése az Ön telkén túl bonyolult lesz és hosszú időt fog igénybe venni. 

A pavilon építését általában néhány nap leforgása alatt bonyolítjuk le. A szerkezet legyártása és a felület kezelése ezt megelőzően történik, a vevőhöz  tökéletesen megmunkált és szerelésre elkészített állapotban szállítunk. 

Hogyan történik maga a szerelés? Kiássuk a rögzítéshez szükséges alapokat és bebetonozzuk a rögzítő elemeket. Ezt követően felállítjuk a fa szerkezetet és elhelyezzük a fedőlemezt. Tekintsék meg, hogyan gyártottuk és építettük a japán Hinode fa kerti pavilont. 

A tető bonyolultsága döntő mértékben befolyásolja a vevőnél történő építés időtartamát. A szerelés 10 napot is igénybe vehet egy palakőből kivitelezett tető szerelése esetében. Ha viszont ponyvatetőt alkalmazunk, a szerelés illetve eltávolítás ideje általában nem több mint 30 perc.

A kerti pavilon karbantartása

Vevőink többsége tart a kerti pavilon sok munkát igénylő és bonyolult karbantartásától. Pavilonjaink fa szerkezete viszont rendkívül jó minőségű ismert gyártóktól beszerzett bevonatokkal van kezelve.

Mit jelent ez a valóságban? Az Ön kerti pavilonja néhány év lefolyása alatt biztosan nem veszít szépségéből! A felhasznált bevonatok biztosítják a színárnyalatok állandóságát és a fa kellő védelmét. Hat év elteltével ajánlott egy speciális bevonattal való kezelés. Ha a pavilon fedele égetett cserép, egyáltalán nem szorul karbantartásra. Több generáción keresztül is ellenálló.

Ha a kerti pavilon karbantartása Önnek megterhelő, bízza ránk a munkálatokat. Vevőinket nem hagyjuk cserben és természetesen a pavilon megépítése után is gondoskodunk róluk.  

lugasok hinode
A japán hinode kerti pavilon gyártása és építése

Melyek azok az anyagok amelyeket a pavilonok elkészítésénél alkalmazunk?

Minden egyes kerti pavilon kitűnő minőségű anyagokból van elkészítve. Ezeket gondosan válogatjuk, hogy a pavilon évek elteltével is megőrizze küldetését, minőségét és szépségét.

Egyaránt alkalmazunk hazai és egzotikus faanyagokat. Az anyagokkal kapcsolatos további információk ezen az oldalon találhatók. A felhasznált anyagokról további információkat a következő oldalon talál.

A kerti pavilon szállítási határideje

Hasonlóképpen az árakhoz az egyes pavilonok szállítási ideje is különböző. A szállítási idő az árhoz hasonlóan szintén függ a típustól, felhasznált anyagoktól és a mérettől. Kerti pavilonjaink gyártásának igényességétől függően a szállítási határidő 60 – 180 nap. A vevőnél való munkálatok néhány napig tartanak, arányban a szerelés igényességétől. Egy bonyolult tető esetében, mint például a Victoria kerti pavilon, a szerelés 10 napot is igénybe vehet. Az eredmény viszont egy 100%-os minőségű munka!

A kerti pavilon berendezése és további felszerelése

Pavilonjaink néhány típusának (pl. Oázis kerti pavilon) részét alkotják a kárpitozott támlák, tetőponyvák illetve matracok. Ezeket a tartozékokat természetesen a pavilonnal együtt szállítjuk. A kiegészítő elemek színkombinációját a vevő választhatja meg saját igényei szerint.

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top