Kerti pavilonok

lugasok hinode

Méretre gyártott exkluzív kerti pavilonok

Kertjébe megfelelő kerti pavilont keres? Ön biztosan egy hosszú élettartamú kerti pavilonra vágyik amely teljes mértékben megfel a használatához fűzött elvárásoknak és dizájnja is gyönyörű.. Mi pontosan ezekkel a tulajdonságokkal rendelkező kerti pavilonjainkat kínáljuk Önnek!

Az Ön részére nagyon előnyös, hogy kerti pavilonjainkat méretre készítjük. Képesek vagyunk tökéletesen kertjébe vagy háza udvarába illő kerti pavilon kivitelezésére, hozzáidomítjuk dizájnban és méretben egyaránt.

TERMÉKEK

Galéria

Kerti pavilonok

Előnyök

Kerti pavilonok és elhelyezésük

Kde je najlepšie umiestniť altánok? Závisí to od toho, čo od altánku očakávate, aký bude jeho účel. Otvorený záhradný altánok vedľa domu a bazéna je vhodný na príjemné ničnerobenie. Pre rodinné oslavy alebo ničím nerušený odpočinok je vhodnejšie umiestniť pavilón do záhrady. 

Výhodou umiestnenia na záhrade je intimita a ničím nerušený výhľad na celú záhradu alebo pozemok. 

A választásnál néhány lehetőség áll rendelkezésére:

Kerti pavilonjaink kivételesek. Jellemző rájuk a tökéletes megmunkálás, dizájn és a felhasznált anyagok magas minősége. Ezekre a tényezőkre kivételesen odafigyelünk! Kerti pavilonjainkat Szlovákia bármely részére de ugyanúgy az Európai Únió összes tagállamába kiszállítjuk. Saját kerti pavilonjáról minden egyes vevőnknek más az elképzelése. Mi pontosan azért állunk rendelkezésére, hogy az Ön elképzelését valóra váltsuk. Milyen álmai kerti pavilonja? 

Nyitott kerti pavilon

Egy ilyen szellős kerti pavilon szép napos időben ideális. Védelmet nyújt az erős napsugaraktól, ugyanakkor teljes mértékben biztosítja a kinti friss levegő élvezetét. Elhelyezése elsőrendű egy medence közelében. Ha megunja a napozást, van lehetősége meghúzódni a kerti pavilonban és tovább folytatni a kinti élvezeteket.

Részben nyitott, illetve zárt kerti pavilonok

Ennek a kerti pavilonnak köszönhetően Ön kedvezőtlen időjárás esetén is kint tartózkodhat, ugyanakkor megvéd a kíváncsi tekintetektől. Élvezze a családi ünnepségeket és baráti összejöveteleket a friss levegőn!

Többcélú tetőfedelek

Ezek a pihenésen kívül kerti bútorok, eszközök és szerszámok idény utáni tárolására is szolgálnak.

AJÁNLAT

Az ár

Kerti pavilonjaink ára

A kerti pavilonok ára nagyban függ a kiválasztott típustól, a felhasznált anyagoktól és természetesen a mérettől. Előfordul, hogy néhányan magasnak tartják árainkat. Ezek azonban arányosak a felhasznált anyagok minőségével, pavilonjaink élettartamával és nem utolsó sorban a dizájnnal. Minden egyes kerti pavilonunk egy valóságos műalkotás.

lugasok hinode

Mit foglal magába az ár?

Toto je jeden z hlavných dôvodov, prečo je hliníková pergola taká obľúbená. Je totiž prakticky bezúdržbová a nie je nutné sa o ňu nejako špeciálne starať. V prípade ušpinenia ju stačí pretrieť vlhkou handrou. Navyše, hliníková pergola nepodlieha korózii. To znamená, že ani po rokoch nezmení svoj vzhľad a nie je nutné na jej údržbu používať žiadne ochranné nátery.

Ha az ön választása a mi kerti pavilonunkra esik, garantáljuk az egész folyamat gond nélküli lebonyolítást. A pavilon átadásával biztosítjuk annak azonnali használatát.  

Hogyan dolgozunk

Összeszerelés

lugasok hinode

Hogyan történik a pavilon összeszerelése és felépítése?

Felesleges tartania attól, hogy a kerti pavilon megépítése az Ön telkén túl bonyolult lesz és hosszú időt fog igénybe venni. A pavilon építését általában néhány nap leforgása alatt bonyolítjuk le. A szerkezet legyártása és a felület kezelése ezt megelőzően történik, a vevőhöz  tökéletesen megmunkált és szerelésre elkészített állapotban szállítunk. Hogyan történik maga a szerelés? Kiássuk a rögzítéshez szükséges alapokat és bebetonozzuk a rögzítő elemeket. Ezt követően felállítjuk a fa szerkezetet és elhelyezzük a fedőlemezt. Tekintsék meg, hogyan gyártottuk és építettük a japán Hinode fa kerti pavilont. A tető bonyolultsága döntő mértékben befolyásolja a vevőnél történő építés időtartamát. A szerelés 10 napot is igénybe vehet egy palakőből kivitelezett tető szerelése esetében. Ha viszont ponyvatetőt alkalmazunk, a szerelés illetve eltávolítás ideje általában nem több mint 30 perc.

A kerti pavilon karbantartása

Vevőink többsége tart a kerti pavilon sok munkát igénylő és bonyolult karbantartásától. Pavilonjaink fa szerkezete viszont rendkívül jó minőségű ismert gyártóktól beszerzett bevonatokkal van kezelve.

Mit jelent ez a valóságban? Az Ön kerti pavilonja néhány év lefolyása alatt biztosan nem veszít szépségéből! A felhasznált bevonatok biztosítják a színárnyalatok állandóságát és a fa kellő védelmét. Hat év elteltével ajánlott egy speciális bevonattal való kezelés. Ha a pavilon fedele égetett cserép, egyáltalán nem szorul karbantartásra. Több generáción keresztül is ellenálló.

Ha a kerti pavilon karbantartása Önnek megterhelő, bízza ránk a munkálatokat. Vevőinket nem hagyjuk cserben és természetesen a pavilon megépítése után is gondoskodunk róluk.  

lugasok hinode
A japán hinode kerti pavilon gyártása és építése

Melyek azok az anyagok amelyeket a pavilonok elkészítésénél alkalmazunk?

Minden egyes kerti pavilon kitűnő minőségű anyagokból van elkészítve. Ezeket gondosan válogatjuk, hogy a pavilon évek elteltével is megőrizze küldetését, minőségét és szépségét. Egyaránt alkalmazunk hazai és egzotikus faanyagokat. Az anyagokkal kapcsolatos további információk ezen az oldalon találhatók. A felhasznált anyagokról további információkat a következő oldalon talál.

A kerti pavilon szállítási határideje

Hasonlóképpen az árakhoz az egyes pavilonok szállítási ideje is különböző. A szállítási idő az árhoz hasonlóan szintén függ a típustól, felhasznált anyagoktól és a mérettől. Kerti pavilonjaink gyártásának igényességétől függően a szállítási határidő 60 – 180 nap. A vevőnél való munkálatok néhány napig tartanak, arányban a szerelés igényességétől. Egy bonyolult tető esetében, mint például a Victoria kerti pavilon, a szerelés 10 napot is igénybe vehet. Az eredmény viszont egy 100%-os minőségű munka!

A kerti pavilon berendezése és további felszerelése

Pavilonjaink néhány típusának (pl. Oázis kerti pavilon) részét alkotják a kárpitozott támlák, tetőponyvák illetve matracok. Ezeket a tartozékokat természetesen a pavilonnal együtt szállítjuk. A kiegészítő elemek színkombinációját a vevő választhatja meg saját igényei szerint.

Scroll to Top