Gondolat

Birtokolni valami különlegeset! Ez mindig is célunk volt, és lehetővé szeretnénk tenni, hogy megismerjék ezt az érzést.

Műveket készíteni, amelyeket megtekinthet százszor, a látványa felszabadítja az elmét és Ön egyre intenzívebben érzékeli a kerti pavilont ill. pergolát.

Egyesíteni a mesteri anyagokat, legújabb technológiai módszereket, becsületes szakmai kivitelezést, mely kitér a legapróbb részletekre.

Meggyőzni Önt arról, hogy ez a legjobb az Ön számára. Nem okozni csalódást és növelni a bizalmat. Próbálja meg velünk és mi ígérjük, hogy nem okozunk csalódást.

Kényeztesse kertjét ezzel a gyöngyszemmel, amely alatt a pihenés legszebb pillanatait fogja tölteni a szeretteivel.

gazebo

A Gazebo-altánky cég keletkezése

Maga az ötlet, hogy ügyfeleknek jól és technológiailag igényesen megtervezett fából készült kerti pavilonokat és pergolákat ajánljunk, néhány évvel ezelőtt született.

A cég, a GAZEBO – exkluzív kerti pavilon 2009-ben jött létre. Többéves tapasztalatot és a fával való munkafolyamatokat fokozatosan külföldön szereztük meg. Ezeknek köszönhetően visszatérve Szlovákiába olyan ötleteket és gyártási eljárásokat hoztunk, amelyek itt még nem voltak megtalálhatók.

Céljaink

A célunk az elejétől kezdve egy látomás volt, hogy exkluzív pavilonokat és pergolákat tudjunk gyártani. A kezdetek ezért nem voltak könnyűek.