Alumínium Bioklimatikus pergola

Korszerű alumínium bioklimatikus pergolák széles választéka, amelyek minden időjáráshoz képesek alkalmazkodni.
A pergolákat kettő standard színben kivitelezzük, antracit RAL 7016 a DB 703. A standard színárnyalatokon kívül a RAL színskála igénybevételével különleges színárnyalatot is lehetőságe van választani.
A felső elbillenő lamellákat 200 x 28mm (szélesség x mélység) – től egészen 270 x 60mm (szélesség x mélység) méretekig készíthetjük el. Az elbillenő lamellák nagyságát a bioklimatikus alumínium pergola teljes nagysága szerit választjuk meg. A lamellák nagyságánál szerepet játszik az adott helyen levő hóviszonyok igényeinek megfelelő sztatikus terhelés is. Az egy darabból elkészíthető elbillenő lamella elérhető legnagyobb mérete maximálisan 6 méter mély pergolára kivitelezhető.
bioklimaticka pergola bratislava
A bioklimatikus pergolák építhetőek önállóan 4 oszlopra, esetleg házhoz rögzíthetőek és 2 illelve 1 oszlop támasztja őket.
bioklimatikus pergolak
bioklimatikus pergolak
A bioklimatikus alumínium pergolákat oldalsó és homlokzati árnyékolóval is kiegészíthetjük. Ezek védelmet nyújtanak az erős napsugarak ellen, ugyanakkor megóvnak a széltől és esőtől.
Bioklimatikus alumínium pergoláinkat 5 éves jótállással gyártjuk. A sokéves tapasztalatnak és újításoknak köszönhetően garanciális és időn túli szervízt biztosítunk.
bioklimatikus pergolak
bioklimatikus pergolak
Az aluménium bioklimatikus pergola kivitelezhető két oszlopon 7 méter szélességben.
Bioklimatikus alumínium pergolákat Európában gyártunk 5 éves garanciával. A sokéves tapasztalatnak és az újításoknak köszönhetően garantált és garantált szolgáltatást garantálunk.
hlinikova bioklimaticka pergola
Economic class – alumínium pergolák

Galéria

Scroll to Top