Viktoriánus kerti pavilon

Victoria lugas

ELSŐ nap!

Megkezdődött legbonyolultabb kerti pavilonunk építése. Ez a Viktoriánus stílusú kerti pavilon kő tetővel. Az oszlopok előkészítése a fém talpak beiktatásához és a pavilon koszorújának kompletizálása. A pontosság és minőség 100%. A legkorszerűbb technológiai munkafolyamatok alkalmazásával vagyunk képesek előállítani ily bonyolult kerti építményeket. A szerelés hozzávetőlegesen 7-10 napig tart.


MÁSODIK nap!

Felállítottuk az egyes szegmenteket, amelyek természetesen láthatatlan csatlakozó elemekkel vannak egymáshoz rögzítve. A pavilon szerelésének összetett szakasza volt a nyolcszögű koszorú elhelyezése, amelynek pontosan be kellett illeszkednie az árokba. Ez az egyetlen művelet 5 órát vett igénybe.


HARMADIK nap!

A fémből készült csillag elhelyezése, amely egymáshoz rögzíti a pavilon felső szarufáit. Ez a fémből készült csillag fentről van a kimart árkokba beillesztve. A szándék az volt, hogy az egész viktoriánus pavilonon a szarufák csatlakoztatása látható rögzítő csavarok nélkül legyen megoldva. A csillag behelyezése és pontos telepítése után, amely művelet 7 órát vett igénybe, következik az összerakott konstrukció árkainak két komponensű ragasztóval való beöntése.


NEGYEDIK nap!

A szarufák rászerelése a pavilonra, mennyiségük 24 darab!


ÖTÖDIK nap!

Az ötödik napon kezdődött a mennyezet szögelése, amelyre ezt követően réz szögekkel van felszögelve a természetes pala. Erre a műveletre viszont csak a következő napon kerül sor. A pala felrakása a pavilonra hozzávetőlegesen 2 napig tart.


HATODIK nap!

A viktoriánus pavilon szerelésének következő fontos része a palatető felrakása. Minden egyes paladarabot kalapáccsal kell lenyesegetni. Ha flexet használnánk vágásra, a pala széle értékét vesztené és idővel hámozódna. A felrakás ideje körülbelül 2 nap.


HETEDIK nap!

A viktoriánus pavilon kőből készített teteje majdnem egészében készen áll, csak a királyi koronát kell ráhelyezni! A tény viszont az, hogy el kell készítenünk a padlót, amely a főszerkezet formáját rajzolja, ill. össze kell hangolnunk néhány részletet.


NYOLCADIK nap!

Megkezdődött a tölgyfa padló lerakásának bonyolult folyamata. Az alaprost elkészítése és a tölgyfa deszkák millíméter-pontos lerakása 2-3 napot vesz igénybe.


KILENCEDIK nap!

Befejezzük a viktoriánus pavilon padlóját és néhány további részletét.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

historia altankov
Lugasok
Fero

A lugasok története

A lugasok vitathatatlanul a legelterjedtebb kerti építmények. A pergolákkal együtt egyre közkedveltebbek. De így volt ez vajon a múltban is?   Milyenek is voltak az

Čítaj Viac »
Scroll to Top