Viktoriánus kerti pavilon

Victoria lugas

Aktualizované

ELSŐ nap!

Megkezdődött legbonyolultabb kerti pavilonunk építése. Ez a Viktoriánus stílusú kerti pavilon kő tetővel. Az oszlopok előkészítése a fém talpak beiktatásához és a pavilon koszorújának kompletizálása. A pontosság és minőség 100%. A legkorszerűbb technológiai munkafolyamatok alkalmazásával vagyunk képesek előállítani ily bonyolult kerti építményeket. A szerelés hozzávetőlegesen 7-10 napig tart.


MÁSODIK nap!

Felállítottuk az egyes szegmenteket, amelyek természetesen láthatatlan csatlakozó elemekkel vannak egymáshoz rögzítve. A pavilon szerelésének összetett szakasza volt a nyolcszögű koszorú elhelyezése, amelynek pontosan be kellett illeszkednie az árokba. Ez az egyetlen művelet 5 órát vett igénybe.


HARMADIK nap!

A fémből készült csillag elhelyezése, amely egymáshoz rögzíti a pavilon felső szarufáit. Ez a fémből készült csillag fentről van a kimart árkokba beillesztve. A szándék az volt, hogy az egész viktoriánus pavilonon a szarufák csatlakoztatása látható rögzítő csavarok nélkül legyen megoldva. A csillag behelyezése és pontos telepítése után, amely művelet 7 órát vett igénybe, következik az összerakott konstrukció árkainak két komponensű ragasztóval való beöntése.


NEGYEDIK nap!

A szarufák rászerelése a pavilonra, mennyiségük 24 darab!


ÖTÖDIK nap!

Az ötödik napon kezdődött a mennyezet szögelése, amelyre ezt követően réz szögekkel van felszögelve a természetes pala. Erre a műveletre viszont csak a következő napon kerül sor. A pala felrakása a pavilonra hozzávetőlegesen 2 napig tart.


HATODIK nap!

A viktoriánus pavilon szerelésének következő fontos része a palatető felrakása. Minden egyes paladarabot kalapáccsal kell lenyesegetni. Ha flexet használnánk vágásra, a pala széle értékét vesztené és idővel hámozódna. A felrakás ideje körülbelül 2 nap.


HETEDIK nap!

A viktoriánus pavilon kőből készített teteje majdnem egészében készen áll, csak a királyi koronát kell ráhelyezni! A tény viszont az, hogy el kell készítenünk a padlót, amely a főszerkezet formáját rajzolja, ill. össze kell hangolnunk néhány részletet.


NYOLCADIK nap!

Megkezdődött a tölgyfa padló lerakásának bonyolult folyamata. Az alaprost elkészítése és a tölgyfa deszkák millíméter-pontos lerakása 2-3 napot vesz igénybe.


KILENCEDIK nap!

Befejezzük a viktoriánus pavilon padlóját és néhány további részletét.

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
11 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
10 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
16 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top