Pavilon a szezon előtt

Pavilon a szezon előtt

Aktualizované

Hogyan gondoskodjunk kerti pavilonunkról és pergolánkról a szezon kezdete előtt?

Az előzőekben már megírtuk, hogy a kerti szórakozások és grillezések szezonjának befejeztével hogyan készítsük el kerti pavilonunkat a téli időszakra. Kerti pavilonunkról és pergolánkról viszont a tavaszi/nyári szezon kezdetekor – még az igénybevételük előtt – ugyanúgy gondoskodnunk kell. Milyen műveleteket szükséges az első használat előtt elvégeznie?

Takarítsa ki kerti pavilonját

Könnyebb dolga lesz, ha alapos tél előtti takarítást végzett. Ennek ellenére meg kell szabadítania kerti pavilonját ill. pergoláját a téli időszakban összegyűlt szennyezettségtől. Lehet ez a szél által odafújt levél, fű vagy egyéb hulladék.
Ha pergolája vagy kerti pavilonja kárpitozott támlákkal rendelkezik, feltételezzük, hogy a téli időszak előtt ezeket kellőképpen elraktározta. A szezon kezdetekor el kell róluk távolítani az esetleges durva szennyeződést és ajánlatos lemosni tisztítószeres langyos vízzel egy puha kefe segítségével. A takarítás része továbbá a sarkak kisöprése, a por letörlése a bútorokról és a talaj felmosása.

Szükséges a pergola ill. kerti pavilon javítása?

Mielőtt használatba venné pavilonját, alaposan ellenőrizze azt. Fordítson figyelmet a tetőre, magára a szerkezetre és a bútorra is ha az az építmény részét alkotja.
Amennyiben a pergola vagy kerti pavilon javításra szorul, értesítsen minket, gondoskodunk a javításról. Ha Ön annyira elfoglalt, hogy az ellenőrzésre sem jut ideje, ezt a feladatot is átvállaljuk. Felmérjük a kerti pavilon vagy pergola állapotát, szükség esetén elvégezzük a javításokat. Elegendő egy telefonhívás!

Mérje fel az árnyékolás lehetőségét

Kerti pavilonját és árnyékolóját tovább tökéletesítheti, így alakíthatja egyre jobban saját szükségleteihez. Félig nyitott kerti pavilonját árnyékolóval egészítheti ki, főleg ha a pavilont napsugarak előtti menedékként szeretné alkalmazni. Ez természetesen a pergolára ugyanúgy vonatkozik. Ennek a célnak legtökéletesebben egy vászonból készített roló felel meg. Napsütés elleni védelmet nyújtanak továbbá a futónövények.

Saját elképzelése alapján alakítsa ki környezetét

Annak érdekében, hogy pergolája vagy kerti pavilonja alatt jól érezze magát, különbözőképpen, saját elképzelése szerint alakíthatja azt. Ne feledkezzen meg a növényekről, szereljen kültéri világítást, helyezzen el díszpárnákat, amelyek tökéletes kényelmet és kellemes hangulatot biztosítanak.
A kerti pavilonnal és pergolával való törődés nem bonyolult feladat, elegendő a rendszeres takarítás és az apró sérülések kijavítása. Nagyobb meghibásodások esetén rendelkezésükre áll cégünk, a Gazebo. Meg vagyunk róla győződve, hogy tökéletesen fogja magát érezni az általunk gyártott kerti pavilon ill. pergola alatt és felejthetetlenek lesznek az itt létrejött összejövetelek barátaikkal!

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top