Minek alapján válasszunk alumínium pergolát?

Alkalmazás

Ezek a szerkezetek lehetnek különállóak vagy részben különállóak egy házhoz vagy a teraszhoz közeli más építményhez csatlakozva.  Szerelhetők magánházakba de kitűnően alkalmazhatók éttermek és szállodák nyilvános teraszainak befedésére.

Technológia

Az alumínium széles körben használt anyag külső szerkezeti elemek gyártásához. Könnyű, mégis masszív, rozsdamentes termék,  minimális karbantartást igényel. Egyszerű  megmunkálni és újrafelhasználható.

Minek alapján válasszon

A választás nagyban függ a befedendő és védendő terület méretétől.  Amennyiben csak árnyékolni szeretne, megfelő választás a mikro-perforált  szövet. A szilárd, áttetsző fedél (például polikarbonát) menedéket kínal az eső elől és lehetővé teszi  hogy a napfény árassza el a teraszt.  A fedél eltávolítható vagy összecsukható.

előnyök

 • fény
 • ellenáll a korróziónak
 • egyszerű karbantartás

Hogyan válasszuk ki az alumínium pergola

A pántokkal ellátott alumínium pergolák annyira jók, hogy szíve szerint az egész év folyamán élvezné őket kertjében.

Sajnos az extrém időjárási körülmények a külső réteg károsodásához vezethetnek, ezért javasolt a pergolát szeles időben illetve a nyári hónapok elmúlásával leszerelni.

Az ilyen típusú pergolában kerti bútorát is elhelyezheti a pergola méretétől függően.

A függönyök összekötése cipzárral oldható meg. Az ilyen stílusú  pavilon  nagyon népszerű, mert egyszerű és praktikus.

Az alumínium pergolák tartozékai a horgok, amelyek a pergolát a talajon könnyen stabilizálják és egyszerűen összerakhatók és eltávolíthatók.

Az alumínium szerkezete építészetileg kellemes profiljával maximális tervezési rugalmasságot és vizuális élményt biztosít. Az alumínium pergola számtalan lehetőséget kínál, ilyenek a görbék, acélgerendák, boltívek. Minden csak az Ön képzeletétől függ.

Alumínium pergolánik az Ön igényei szerint vannnak elkészítve. Szívesen kivitelezzük az Ön javaslatát, azonban építményét a mi dizájnunk alapján is elkészíthetjük. Ha információt szeretne készen megtervezett alumínium pergoláink árairól, vessen egy pillantást weboldalunkra.

Jellemzők és műszaki adatok

 • Tulajdonságok és műszaki adatok
 • Kínálatunk különálló vagy a szerkezetekhez kapcsolódó modellekből áll
 • Egyedi gyártás az Ön igényei szerint
 • Egyszerű telepítés mellékelt útmutatóval
 • Igénytelen karbantartás
 • Pontos legyártás a megadott utasítások szerint
 • Elkészítés dekoratív hegesztett végekkel
 • Magában foglalja a rozsdamentes acélból készült pergolákat is
 • Minden alumínium pergola kézi gyártású, magas minőségű alumínium szerkezeti elemekkel, ezzel biztosítva a tartós minőséget
 • A minőség iránti elkötelezettségünk minden egyes alumínium szerkezetben érzékelhető
 • Megoldás minden dizájnra és költségvetésre

Anyagaink skálája oly széles, hogy választási lehetősége korlátlan. Függetlenül az Ön ötleteitől a Gazebo segít felépíteni egy szerkezetet az Ön dizájnjának és költségvetésének megfelelően. Termékek széles árskáláját és stílusát kínáljuk ezzel kielégítve az Ön igényeit. Tekintse meg honlapunkon a „termékek” fejezetet vagy lépjen kapcsolatba velünk, és mi az anyagokról további információkkal szolgálunk.

Tekintse meg honlapunkon a „termékek“ fejezetet. Lépjen velünk kapcsolatba, mi a lehető legrövidebb időn belül jelentkezünk.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

historia altankov
Lugasok
Fero

A lugasok története

A lugasok vitathatatlanul a legelterjedtebb kerti építmények. A pergolákkal együtt egyre közkedveltebbek. De így volt ez vajon a múltban is?   Milyenek is voltak az

Čítaj Viac »
Scroll to Top