Melyik az ideális pergola az Ön kertje részére

Hazaérkezni a munkából, szabadságról vagy egyszerűen egy látogatásból mindannyiunk számára megnyugtató érzés különösen akkor, ha a mindig megálmodott otthonunk vár ránk. Az otthon egy olyan hely, ahol mindig önmagunk lehetünk, amely tükrözi személyiségünket és a legboldogabb hely a világon.

Egy pergola megépítése kitűnő módja annak, hogyan jobbá, kényelmesebbé és tágasabbá varázsolni otthonát. A pergola szebbé teheti külső terét és sok lehetőséget kínál annak legtökéletesebb kihasználására. Lehet tél, forró nyár vagy esős ősz, a pergola minden évszakban hasznos szolgálatot tesz. Véget vethet gyermekei, esetleg házi kedvencei bezártság érzésének, a pergola szabadságot és további aktivitások korlátlan lehetőségét biztosítja

A pergola teret biztosít szórakozásra, látogatók megvendégelésére vagy éppen kisebb esküvők, ünnepségek megrendezésére és nem utolsósorban egy hely, ahol az egész család megpihenhet és felüdülhet. A pergolák legújabban a kertben való elhelyezésen kívül a ház és kert közti  összekötő szerepet is betölthetik.

Vevőink néhány típusú pergola közül választhatnak:

  1. Lapostetővel ellátott pergola – ennek a dizájnnak nagy a flexibilitása, fával szegélyezhető különböző szintekben és távolságokban, szerkezetébe egyszerűen beiktatható a LED megvilágítás.
  2. Orientális pergola – Nyitott tetejű pergola – ideális azok részére, akik közvetlen kapcsolatot szeretnének teremteni a természettel. Kedvelt típus, különböző futónövényekkel díszíthető és szellős.
  3. Alumínium pergola – Ez a dizájn a korszerűbbek egyike. Az alumínium más anyagokhoz viszonyítva nagyon szilárd és könnyű. Szerkezetének hosszú az élettartama és mindig a korszerűség érzését árasztja.
  4. Ponyvával fedett pergola – A gerendákra ponyva van kifeszítve, amely a tető hatását kelti. Szintén elegáns és korszerű dizájnt alkot, megváltoztatja háza és kertje arculatát.
  5. Hagyományos pergola – általában fából készült oszlopokon álló pergola, hagyományos benyomást kelt és a tulajdonos által tetszés szerint díszíthető.

Több pergola kombinálásával és összekötésével lehetőség adódik nagyobb területek befedésére.

Ha Ön álmai pergolájának szeretne tulajdonosa lenni, bátran engedje el fantáziáját és inspirálja magát pergoláink kínálatával. A pergolák világában számunkra nem léteznek megvalósíthatatlan határok és stílusok.

Minőségben és árakban a piacon a legjobbat tudjuk biztosítani. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Scroll to Top