Hogyan válasszunk télikertet?

Hogyan válasszunk télikertet?

Aktualizované

Egy gyönyörű udvar létrehozása nem könnyű feladat, hiszen mindannyian nem vagyunk szakemberek.  Sok tényezőt kell figyelembe venni, amelyek egy rekonstrukció vagy építkezés folyamán merülhetnek fel. Viszont  a megfelelő tervezés és a tapasztalt szolgáltatók az Ön kertjét vagy udvarát tökéletes paradicsommá varázsolhatják. Egyszerű érintésekkel és  dizájn-módosításokkal a télikertek megnövelik otthona értékét. Jókat szórakozni baráti körben a medencénél vagy összebújni a kandalló előtt. Az egyszerűt különlegessé változtathatjuk.  Kedvét szegheti viszont a magas költség, hiszen nincs róla meggyőződve,  milyen télikertet szeretne.

A pavilon vagy télikert megépítése előtt szerezzen be minél több információt. Ez elősegíti megtervezni az egész projekt kivitelezésének költségvetését. Az árakat illetően előfordulhatnak területek közti különbségek, a költségeket befolyásolhatja a ház elhelyezése. Néhány nagyobb tervezet olyan anyagokat igényel, amelyek növelhetik a szállítási költségeket.

A télikertek megválasztása sokban múlik az Ön követelményeitől. El kell döntenie, egész évben használja-e majd,  vagy csak szezon jelleggel a meleg nyári napokon veszi igénybe.

A beltéri klíma  is hatást gyakorol az anyagok technikai megválasztására.

Döntő tényező a méret és forma, felszerelés, berendezés, beosztás, több oldalról való hozzáférhetőség lehetősége, nyitás iránya vagy a növények mennyisége.

A télikertek égtájakhoz  való orientációja meghatározó tényező a fény és a meleg szempontjából.

Az észak felé irányuló télikertek sokkal hűvösebbek, ellentétben ezzel a délnek tekintők az egész év folyamán fűtöttek, nyáron viszont ajánlatos a védelmük rolók vagy függönyök segítségével

Az ideális a délnyugati vagy délkeleti elhelyezés, ezzel kizárjuk a délutáni napsütés zavaró tényezőjét.

Ako si vybrať Zimnú záhradu? Ako si vybrať Zimnú záhradu?

Télikertek és méretük

Ha a télikertek megfelelően vannak a családi házhoz építve, olyan benyomást keltenek mintha örökké egymáshoz  tartoztak volna. A méret és forma megválasztásánál figyelembe kell vennünk  a ház stílusát. Az üvegből készült mellékszárny belseje legyen  kényelmes és barátságos,  kívülről pedig attraktív.  A méretet meghatározza a családtagok száma és a télikert küldetése, milyen célt fog szolgálni. Mindezeket a tényezőket figyelembe kell venni.

Változatos formák

A kínálat bőséges, különböző változatok lehetségesek.  Részletesen tanulmányozza át az összeset, így tudja eldönteni, mely változat  Önnek a legmegfelelőbb. Az ajtók és ablakok nyitása lehet klasszikus vagy választhatja a csapóajtó és csapóablak megoldást egy kar vezérlésével. A tolóajtó és ablak megoldás a legpraktikusabb főleg helytakarékosság szempontjából.

A télikertek tökéletes kiegészítői a virágok

Amennyiben trópusi növényeket szeretne termeszteni, a télikert a legmegfelelőbb választás, hiszen ezek a növények magas páratartalmat és kb 20°C hőmérsékletet igényelnek. Néhány ajánlat a kedvencekből: fikusz, bromélia, orchídea, pálmák és banánfa.

A szubtrópusi növények közül a legmegfelelőbbek a citrusok, kaktuszok és narancsfák amelyek az egész kertben kellemes illatot árasztanak.

Termékeink kínálatát a „termékek” vagy „télikertek” oldalainkon tekintheti meg.  Lépjen velünk  kapcsolatba, a lehetö legrövidebb időn belül  jelentkezünk.

Tekintse meg honlapunkon a „termékek“ fejezetet. Lépjen velünk kapcsolatba, mi a lehető legrövidebb időn belül jelentkezünk.

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

historia altankov
Lugasok

A lugasok története

A lugasok vitathatatlanul a legelterjedtebb kerti építmények. A pergolákkal együtt egyre közkedveltebbek. De így volt ez vajon a múltban is?   Milyenek is voltak az

Čítaj Viac »

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
4 0
Hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
9 0
Obvodové zasklenie na hliníkovú pergolu #hliníková pergola #hliníkový prístrešok #prístrešok
5 0
Hliníková pergola Economic class #pergola #hliníková pergola #hliníkový prístrešok #prístrešok
8 0
Hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
5 0
Hliníková pergola s čelným tienením #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0
Hliníková pergola Top class s prestrešením lepené bezpečnostné sklo + strešné tienenie. www.gazebo-altanky.sk #hliníkové pergoly #prístrešky #hliníkové prístrešky
17 0
Hliníková pergola Economic class #pergola#hliníková pergola #hliníkový prístrešok #prístrešok
9 0
Hkliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
7 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
13 0
Hliníková pergola Economic class viac na www.gazebo-altanky.sk #hliníkové pergoly #pergoly#hliníkové prístrešky
7 0
Hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok #prístrešok
10 0
Hliníková pergola Economic class www.gazebo-altanky.sk #pergola #hliníková pergola #hliníkové pergoly
11 0
Hliníkové pergoly Economic class #hliníková pergola #hliníkové pergoly #pergola
9 0
Drevená pergola Miláno s čelným tienením. #drevená pergola #pergola
7 0
Hliníková pergola Economic class #vchodová pergola #hliníková pergola #pergola #prístrešok #hliníkový prístrešok
11 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

S výberom Vám ochotne poradíme

Bezplatná konzultácia

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Čítal som o podmienkach pravidiel ochrany osobných údajov
5/5

Čo o nás hovoria zákazníci

Často kladené otázky

To záleží od viacero kritérií ako je veľkosť, typ altánku a dostupnosť materiálov, z ktorých je vyrobený. V štandardných veľkostiach, ktoré sú 400 x 400 cm, sa dodacia doba pohybuje okolo 5 – 6 týždňov.

V cene altánku a pergoly je finálna povrchová úprava, kompletná montáž u zákazníka na kľúč s dovozom.
Montáž hliníkovej záhradnej pergoly trvá 1-2 dni, záleží od veľkosti.
Ceny altánkov patria k tým vyšším. Vždy záleží od doplnkovej výbavy altánku. Každý je umelecké dielo s výnimočným dizajnom a kvalitou spracovania.
Scroll to Top