Hogyan válasszunk télikertet?

Hogyan válasszunk télikertet?

Aktualizované

Egy gyönyörű udvar létrehozása nem könnyű feladat, hiszen mindannyian nem vagyunk szakemberek.  Sok tényezőt kell figyelembe venni, amelyek egy rekonstrukció vagy építkezés folyamán merülhetnek fel. Viszont  a megfelelő tervezés és a tapasztalt szolgáltatók az Ön kertjét vagy udvarát tökéletes paradicsommá varázsolhatják. Egyszerű érintésekkel és  dizájn-módosításokkal a télikertek megnövelik otthona értékét. Jókat szórakozni baráti körben a medencénél vagy összebújni a kandalló előtt. Az egyszerűt különlegessé változtathatjuk.  Kedvét szegheti viszont a magas költség, hiszen nincs róla meggyőződve,  milyen télikertet szeretne.

A pavilon vagy télikert megépítése előtt szerezzen be minél több információt. Ez elősegíti megtervezni az egész projekt kivitelezésének költségvetését. Az árakat illetően előfordulhatnak területek közti különbségek, a költségeket befolyásolhatja a ház elhelyezése. Néhány nagyobb tervezet olyan anyagokat igényel, amelyek növelhetik a szállítási költségeket.

A télikertek megválasztása sokban múlik az Ön követelményeitől. El kell döntenie, egész évben használja-e majd,  vagy csak szezon jelleggel a meleg nyári napokon veszi igénybe.

A beltéri klíma  is hatást gyakorol az anyagok technikai megválasztására.

Döntő tényező a méret és forma, felszerelés, berendezés, beosztás, több oldalról való hozzáférhetőség lehetősége, nyitás iránya vagy a növények mennyisége.

A télikertek égtájakhoz  való orientációja meghatározó tényező a fény és a meleg szempontjából.

Az észak felé irányuló télikertek sokkal hűvösebbek, ellentétben ezzel a délnek tekintők az egész év folyamán fűtöttek, nyáron viszont ajánlatos a védelmük rolók vagy függönyök segítségével

Az ideális a délnyugati vagy délkeleti elhelyezés, ezzel kizárjuk a délutáni napsütés zavaró tényezőjét.

Ako si vybrať Zimnú záhradu? Ako si vybrať Zimnú záhradu?

Télikertek és méretük

Ha a télikertek megfelelően vannak a családi házhoz építve, olyan benyomást keltenek mintha örökké egymáshoz  tartoztak volna. A méret és forma megválasztásánál figyelembe kell vennünk  a ház stílusát. Az üvegből készült mellékszárny belseje legyen  kényelmes és barátságos,  kívülről pedig attraktív.  A méretet meghatározza a családtagok száma és a télikert küldetése, milyen célt fog szolgálni. Mindezeket a tényezőket figyelembe kell venni.

Változatos formák

A kínálat bőséges, különböző változatok lehetségesek.  Részletesen tanulmányozza át az összeset, így tudja eldönteni, mely változat  Önnek a legmegfelelőbb. Az ajtók és ablakok nyitása lehet klasszikus vagy választhatja a csapóajtó és csapóablak megoldást egy kar vezérlésével. A tolóajtó és ablak megoldás a legpraktikusabb főleg helytakarékosság szempontjából.

A télikertek tökéletes kiegészítői a virágok

Amennyiben trópusi növényeket szeretne termeszteni, a télikert a legmegfelelőbb választás, hiszen ezek a növények magas páratartalmat és kb 20°C hőmérsékletet igényelnek. Néhány ajánlat a kedvencekből: fikusz, bromélia, orchídea, pálmák és banánfa.

A szubtrópusi növények közül a legmegfelelőbbek a citrusok, kaktuszok és narancsfák amelyek az egész kertben kellemes illatot árasztanak.

Termékeink kínálatát a „termékek” vagy „télikertek” oldalainkon tekintheti meg.  Lépjen velünk  kapcsolatba, a lehetö legrövidebb időn belül  jelentkezünk.

Tekintse meg honlapunkon a „termékek“ fejezetet. Lépjen velünk kapcsolatba, mi a lehető legrövidebb időn belül jelentkezünk.

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
11 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
10 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
16 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top