Hogyan törődjünk alumínium pergolánkkal?

ako sa starat o hlinikovu pergolu

Aktualizované

Szeretne egy alumínium pergolát? E termék mellett szól korszerű külseje, szilárdsága, ellenálló képessége, hosszú élettartama és végül, de nem utolsósorban minimális és egyszerű karbantarthatósága.  

Mindennek alapja a jó minőségű szerelés

A hosszú éveken át tartó probléma mentes élettartam alapvető feltétele a jó minőségű beszerelés. Ennek a folyamatnak fontos eleme az alapok betonozása, amelyek a pergola rögzítését biztosítják. Munkatársaink a pergola szerelésében hosszúéves nagy tapasztalattal rendelkeznek. Nem kell aggódnia pergolája szilárdsága miatt, ellenáll majd az időjárás viszontagságainak és erős szélnek.  

A pergola hosszú élettartamának titka az alumínium szerkezet, tehát az alumínium profilok. Az alumínium nagyon ellenálló, alakja állandó és valójában megsemmisíthetetlen anyag. Szinte semmilyen karbantartást nem igényel. Csupán a következőket kell tennünk.

Az alumínium pergola ápolásánál a következőkre ügyeljen:

  • A szerkezetre – alumínium profilokra
  • A tetőzetre
  • A pergola padlójára

Az alumínium pergola szerkezetének karbantartása

A fentiekben már említést tettünk az általunk gyártott alumínium pergolák profiljainak exkluzív minőségéről. Ezek szinte nem igényelnek karbantartást. Nem szükséges semmiféle felszíni kezelésük, festésük, lakkozásuk. Elegendő a pergola tisztántartása. Erre a célra klasszikus tisztítószeres vizet alkalmazunk.  Tisztításhoz semmiképpen sem használjon drótkefét vagy más éles tárgyat.  

A pergola festékrétegének sérülése esetén értesítsen minket. A festékhibákat képesek vagyunk eltávolítani.  

Ügyeljen a hótakaróra

Az alumínium pergola tetőzete szintén nem igényel kivételes törődést. Ez függ természetesen a tetőzet megválasztásától. Árnyékoló fényellenző esetében elegendő ezt a kazettába görgetni.  

Ha Ön egy üvegtetős megoldás mellett dönt, elegendő ezt szükség szerint megszabadítani a szennyeződéstől. A téli időszakban erős hóesés esetén viszont óvatosan takarítsa le a tetőről a hóréteget. Olvassa el, hogyan törődjünk pergolánkkal a téli időszakban.   

A padlóval való törődés  

A padló esetében a törődés függ a megválasztott anyagtól. Talajcsempe és beton esetében szinte szükségtelen a karbantartás. A szennyeződést egyszerűen felsöpörjük, esetleg tisztítószeres vízzel távolítjuk el.  

Ha fából készült padlóburkolatra esik választása, a karbantartás kissé bonyolultabb. Ezt a padlót rendszeresen szükséges impregnáló bevonattal, olajjal illetve más festékkészítményekkel kezelni. Néhány évente egyszer csiszolást is igényel.

Mint látjuk, az alumínium pergola karbantartása igénytelen feladat. Kivételes törődés nélkül is változatlan állapotban működési küldetését teljesítve fog szolgálatára állni.  

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top