Hely a pavilon számára

altanok

Aktualizované

Hová építsük kerti pavilonunkat? Válasszon ideális helyet!

Eldöntötte, hogy kertjét egy pavilon fogja ízlésesen kiegészíteni és ékesíteni? Válasszon okvetlenül egy kerti pavilont a Gazebo-tól, amely éveken keresztül fog örömére szolgálni. Ahhoz, hogy ez így legyen, a kerti pavilonnak elsősorban megfelelő helyet kell választani.  

Mi a mérvadó a kerti pavilon helyének megválasztásakor?

Miért döntött egy kerti pavilon megépítése mellett? Egy helyet szeretne a kertre való gyönyörű kilátással? Vagy egy alkalmatosságot, ahol szívesen ebédelne családjával, miközben védve van az időjárás viszontagságaitól? Netán csinosítani szeretné kertjét? Több tényezőt kell figyelembe venni, amelyek a kerti pavilon elhelyezését meghatározzák.

  1. Rendeltetés. Üljön le családjával és közösen beszéljék meg, hogyan szeretnék kihasználni kerti pavilonjukat. Ha például a vasárnapi ebédjeiket szeretnék itt elfogyasztani vagy családi ünnepségeket szerveznének, a ház közelében lenne az ideális hely a konyha közelsége miatt. Ha magányt és nyugalmat szeretne, a háztól távolabbi félreeső hely a megfelelő.
  2. A telek mérete és jellege. Ezt a tényezőt feltétlenül figyelembe kell venni. Amennyiben a telek lejtős, a kerti pavilon ideális helye a dombon van, ahonnan gyönyörű kilátás biztosított.
  3. Kilátás. Kerti pavilonját úgy építse, hogy a kellemes kilátás biztosítva legyen. Biztosan nem a szomszéd házára vagy az út irányába szeretne nézelődni. Tüzetesen vizsgálja meg kertjét és válasszon egy helyet, ahonnan megfelelő a kilátás. Mint már említettük, a domboldal egy megfelelő megoldás.
  4. A kerti pavilonra való kilátás. A kerti pavilont úgy kell felépíteni, hogy ne csak a belőle hanem a rá való kilátás is szép legyen. Vegye ezt figyelembe! A kerti pavilon ne legyen zavaró tényező.

Néhány tipp, hová helyezzük el kerti pavilonunkat

Természetesen a kerti pavilon elhelyezése csakis az Ön döntésén múlik. Néhány tippel szolgálunk, amelyek Önt esetleg inspirálhatják.  

A kert félreeső részében.  Kérdése, mit is csinálna Ön ott? Nem zavarnák a házból vagy utcáról beáramló fények és sötétben szemlélhetné az éjjeli égboltot, élvezné a tökéletes pihenést, nyugodtan olvasgatna vagy egyszerűen csak töprengene.   

A ház közelében. Ha Önnek nincs terasza, egy kerti pavilon tökéletes alternatíva lehet. Építse a ház közelébe és kényelmesen élvezheti az összejöveteleket és családi ünnepségeket. Lehetőleg a ház mögé helyezze el, ezzel meggátolja a ház előtti útra való kilátást és kertjében gyönyörködhet.

Medence mellett vagy egy gyermekjátszótér közelében. A kerti pavilon ebben az esetben menedéket nyújt a napsugarak elől, ugyanakkor felügyelhet csemetéire.

Ha Ön nincs tökéletesen meggyőződve a hely megválasztásáról, a Gazebo örömmel áll rendelkezésére! Közösen határozunk meg kertjében egy olyan helyet, hogy a kerti pavilon az Ön összes követelményének megfeleljen.

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top