Hely a pavilon számára

altanok

Aktualizované

Hová építsük kerti pavilonunkat? Válasszon ideális helyet!

Eldöntötte, hogy kertjét egy pavilon fogja ízlésesen kiegészíteni és ékesíteni? Válasszon okvetlenül egy kerti pavilont a Gazebo-tól, amely éveken keresztül fog örömére szolgálni. Ahhoz, hogy ez így legyen, a kerti pavilonnak elsősorban megfelelő helyet kell választani.  

Mi a mérvadó a kerti pavilon helyének megválasztásakor?

Miért döntött egy kerti pavilon megépítése mellett? Egy helyet szeretne a kertre való gyönyörű kilátással? Vagy egy alkalmatosságot, ahol szívesen ebédelne családjával, miközben védve van az időjárás viszontagságaitól? Netán csinosítani szeretné kertjét? Több tényezőt kell figyelembe venni, amelyek a kerti pavilon elhelyezését meghatározzák.

  1. Rendeltetés. Üljön le családjával és közösen beszéljék meg, hogyan szeretnék kihasználni kerti pavilonjukat. Ha például a vasárnapi ebédjeiket szeretnék itt elfogyasztani vagy családi ünnepségeket szerveznének, a ház közelében lenne az ideális hely a konyha közelsége miatt. Ha magányt és nyugalmat szeretne, a háztól távolabbi félreeső hely a megfelelő.
  2. A telek mérete és jellege. Ezt a tényezőt feltétlenül figyelembe kell venni. Amennyiben a telek lejtős, a kerti pavilon ideális helye a dombon van, ahonnan gyönyörű kilátás biztosított.
  3. Kilátás. Kerti pavilonját úgy építse, hogy a kellemes kilátás biztosítva legyen. Biztosan nem a szomszéd házára vagy az út irányába szeretne nézelődni. Tüzetesen vizsgálja meg kertjét és válasszon egy helyet, ahonnan megfelelő a kilátás. Mint már említettük, a domboldal egy megfelelő megoldás.
  4. A kerti pavilonra való kilátás. A kerti pavilont úgy kell felépíteni, hogy ne csak a belőle hanem a rá való kilátás is szép legyen. Vegye ezt figyelembe! A kerti pavilon ne legyen zavaró tényező.

Néhány tipp, hová helyezzük el kerti pavilonunkat

Természetesen a kerti pavilon elhelyezése csakis az Ön döntésén múlik. Néhány tippel szolgálunk, amelyek Önt esetleg inspirálhatják.  

A kert félreeső részében.  Kérdése, mit is csinálna Ön ott? Nem zavarnák a házból vagy utcáról beáramló fények és sötétben szemlélhetné az éjjeli égboltot, élvezné a tökéletes pihenést, nyugodtan olvasgatna vagy egyszerűen csak töprengene.   

A ház közelében. Ha Önnek nincs terasza, egy kerti pavilon tökéletes alternatíva lehet. Építse a ház közelébe és kényelmesen élvezheti az összejöveteleket és családi ünnepségeket. Lehetőleg a ház mögé helyezze el, ezzel meggátolja a ház előtti útra való kilátást és kertjében gyönyörködhet.

Medence mellett vagy egy gyermekjátszótér közelében. A kerti pavilon ebben az esetben menedéket nyújt a napsugarak elől, ugyanakkor felügyelhet csemetéire.

Ha Ön nincs tökéletesen meggyőződve a hely megválasztásáról, a Gazebo örömmel áll rendelkezésére! Közösen határozunk meg kertjében egy olyan helyet, hogy a kerti pavilon az Ön összes követelményének megfeleljen.

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

historia altankov
Lugasok

A lugasok története

A lugasok vitathatatlanul a legelterjedtebb kerti építmények. A pergolákkal együtt egyre közkedveltebbek. De így volt ez vajon a múltban is?   Milyenek is voltak az

Čítaj Viac »

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
13 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
7 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
15 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
10 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
8 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
9 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
5 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
3 0
Hliníková pergola s čelným a bočným tienením. #hliníková pergola #pergola
9 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
12 0
Hliníková pergola Economic class #pergola#prístrešok #hliníkový prístrešok
5 0
Hliníková pergola Top class mliečne sklo bezpečnostné. #hliníková pergola #hliníkový prístrešok #prístrešok
9 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
6 0
Hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
9 0
Obvodové zasklenie na hliníkovú pergolu #hliníková pergola #hliníkový prístrešok #prístrešok
5 0
Hliníková pergola Economic class #pergola #hliníková pergola #hliníkový prístrešok #prístrešok
8 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

S výberom Vám ochotne poradíme

Bezplatná konzultácia

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Čítal som o podmienkach pravidiel ochrany osobných údajov
5/5

Čo o nás hovoria zákazníci

Často kladené otázky

To záleží od viacero kritérií ako je veľkosť, typ altánku a dostupnosť materiálov, z ktorých je vyrobený. V štandardných veľkostiach, ktoré sú 400 x 400 cm, sa dodacia doba pohybuje okolo 5 – 6 týždňov.

V cene altánku a pergoly je finálna povrchová úprava, kompletná montáž u zákazníka na kľúč s dovozom.
Montáž hliníkovej záhradnej pergoly trvá 1-2 dni, záleží od veľkosti.
Ceny altánkov patria k tým vyšším. Vždy záleží od doplnkovej výbavy altánku. Každý je umelecké dielo s výnimočným dizajnom a kvalitou spracovania.
Scroll to Top