Hazai fák

Erdei fenyő

Fenyő

Az erdei fenyő fája lágy, rugalmas és elég erős (amennyiben nem nagyon göcsörtös), vörösesbarna belsővel. A fa gyantás, könnyű, puha, de nehezebb, mint a lucfenyő, a víznek nagyon ellenálló. Főleg az építési faszerkezetek, távíróoszlopok és térburkolatok gyártásánál használják.

Bükkfa

Bükkfa

Ez a fa egy egységes szerkezetű, porózus, fényes, nagyon kemény és nehéz színes mag nélküli fa, amely gyakran hamis. A bükkfa egyik legerősebb fánk. Jól hajlik és hasad. Kitűnően impregnálható. Jól szárítható, csiszolható és ragasztható. Struktúrája kevésbé átütő. Könnyen esztergályozható. Bükkfából elsősorban furnérok, parketták, hajlított bútorok és apróbb kellékek készülnek. Alkalmas továbbá ecet és szesz készítésére.

Tölgyfa

Tölgyfa

Egyike a leggyakrabban használt fáinknak, több mint 30 faját jegyzik Európában. Közepesen kemény és nehéz fa, könnyen megmunkálható. Jól ellenáll a rothadásnak és megfelelő a vízi- és szárazföldi építkezéshez. Európán kívül honos még Szibériában és Kis-Ázsiában.

Diófa

Diófa

Az értékesebb fafajták egyike gyönyörű színezettel. Elsősorban furnér gyártására használják.

Lucfenyő

Lucfenyő

Sárgásfehér, rugalmas és jól megmunkálható. A lucfenyő az egyik legtermékenyebb fa . Magja nem színezett, gyantás csatornákat tartalmaz, fényes, puha, fehér, könnyű fajsúlyú, könnyen hasítható és sokoldalú a kihasználtsága. Faszerkezetek építésére alkalmas, használják vízi-építkezéseknél, hídépítésnél továbbá bútorgyártáshoz, furnérok gyártásához, faszobrok és játékok készítéséhez, valamint cellulóz gyártásához.

Nyárfa

topol

A nyárfa egyik leggyorsabban növekvő fánk. Színe világos. Igényli a meleget, azonban a fagyot is tűri. Jól viseli a tartós árvizeket. A fiatal fa magva sárga, az idősebbé barna. Porózus, durva szerkezetű, nagyon könnyű és puha. Furnér előállítására előnyös nyersanyag. Könnyen megmunkálható. Elsősorban csomagolóanyagok készítésére alkalmas.

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Bioklimatická pergola s čiastočným zasklením #hliníková pergola#bioklimatická pergola #pergola #lamelová pergola www.gazebo-altanky.sk
13 0
Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
9 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
27 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
11 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
10 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
17 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top