Az 5 legfontosabb tényező, hogy miért biztosítson be magának egy télikertet

zimne zahrady

Aktualizované

Imádja a természetet és szeret a zöldövezetben tartózkodni? A nyári időszakban ennek semmi akadálya! Viszont télen hiányolhatja a növényekkel teli környezetet. A kertben való relaxációt teljes mértékben pótolhatja a saját tulajdonában levő télikert. Miért kellene egy ilyet bebiztosítani?

  1. Egy jó befektetés a saját kényelmébe

Ha Ön egy szenvedélyes kertész, a kertben töltött időtöltés balzsam az Ön lelkére. A hosszú őszi illetve téli estéket is élvezheti a természet ölében.  

Képzelje el az esőcseppek kellemes kopogását télikertje ablakain, miközben Ön a növényekre való kilátásban gyönyörködik. Tüneményes elképzelés. Télikertje a pihenés oázisává válik, egy olyan hellyé, ahol testileg és lelkileg egyaránt felüdülhet.  

  1. Ingatlanja értékének megnövelése

Ingatlanja esetleges értékesítésekor biztos lehet benne, hogy ennek árát egy télikert megnöveli. Az esztétikai szemponton kívül télikertje további előnyöket biztosít, többek között bővíti lakóterületét.  

  1. Egy hely, ahol kedvenc növényeit termesztheti és ápolgathatja

Nem minden növény viseli el az itteni feltételeket és klímát. Télikertje segítségével viszont olyan növények termesztésével is próbálkozhat, amelyek ellenállása kisebb és érzékenyebbek az időjárás változására. Télikertje ezeknek minden évszakban védelmet biztosít. Kertészeti aktivitásaival nem kell felhagynia hóesés esetében sem.

  1. A lakóterület bővítése

Ki szeretné bővíteni lakóterületét néhány négyzetméterrel? A megoldás egyszerű. A télikertnek köszönhetően egy olyan helyre tesz szert, ahol nyugodtan ellazulhat, és különböző aktivitásoknak adhatja át magát. Élhet szenvedélyeinek, kézimunkázhat, vagy házi kedvencét kényeztetheti. A télikert megfelelő hely többek között egy élménykád elhelyezésére. Csakis az Ön döntése, mire használja.  

  1. Egy lehetőség a fűtés költségeinek csökkentésére

A déli irányba orientált télikertbe a nap jelentős részében megtámaszkodnak a napsugarak, így elősegítik lakása világosságát és részben hozzájárulnak a fűtés költségeinek csökkentéséhez.  Nem nehéz elképzelni, milyen meleget produkálnak a napsugarak egy üvegház belső terében.  

Hűvösebb idő esetén ilyen meleget élvezhet Ön is télikertjében. Nem kell a nagy nyári forróságtól sem tartania, egyszerűen kinyitja télikertjét és ezzel lehetővé teszi a frissítő szellő beáramlását. A télikert tehát egy olyan hely, ahol minden évszakban megleli kényelmét.

Biztosítjuk Önt, hogy amennyiben télikertjeink egyike mellett teszi le voksát, tökéletes tartozékkal bővíti otthonát. Előszeretettel és nagy élvezettel fogja benne eltölteni szabad idejét.   

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

historia altankov
Lugasok

A lugasok története

A lugasok vitathatatlanul a legelterjedtebb kerti építmények. A pergolákkal együtt egyre közkedveltebbek. De így volt ez vajon a múltban is?   Milyenek is voltak az

Čítaj Viac »

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
7 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
11 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
14 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
15 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
10 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
8 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
3 0
Hliníková pergola s čelným a bočným tienením. #hliníková pergola #pergola
9 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
12 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top