Az 5 legfontosabb tényező, hogy miért válasszuk a bioklimatikus pergolát

hlinikova bioklimaticka pergola

Aktualizované

Az úgynevezett bioklimatikus pergola aránylag egy új fogalom. Egyre nagyobb előszeretetnek örvend. Ez nem meglepő, hiszen a bioklimatikus pergola számtalan előnnyel rendelkezik, amelyek az árnyékban való relaxációt egy teljesen más szintre emelik! Ön is eltűnődött már egy bioklimatikus pergola beszerzésén? A következő előnyöket biztosítja a klasszikussal szemben.

  1. Minden időjárás esetén és minden évszakban élvezhető. Míg a klasszikus pergola a téli időszakban nem nyújt védelmet, a bioklimatikus pergola ezt biztosítja. Az említett funkciót a lamellás mennyezeti lefedésen kívül a homlokzati árnyékolás is elősegíti, amely tolóajtóval, üveggel vagy rolóval van ellátva.  
  2. Lehetővé teszi a levegő áramlását. Ezt különösen a forró napos időszakban értékelheti. Ugyanis a bioklimatikus pergola jellemzője, hogy a mennyezeti lamellák forgathatók, különböző pozíciókba állíthatók be (automatikusan vagy manuálisan egy forgatókar segítségével). Ha a lamellák nyitott pozícióban vannak, biztosítva van a levegő természetes áramlása és nem melegszik be a pergola belső tere.  
  3. Védelmet nyújt eső és szél ellen. A becsukott lamellák megvédenek az erős napsugaraktól, esőtől és hóvihartól. Az pergola oszlopaiba beépített csatornák biztosítják az esővíz és az elolvadt hó elvezetését. Ezen kívül a bioklimatikus pergola oldalsó falainak lezárása is lehetséges. Így a pergola minden időben élvezhető.
  4. Szabályozza a nap sugárzását. A klasszikus pergola mennyezeti lefedése nem ad lehetőséget a napsugarak intenzitásának megválasztásánál. A bioklimatikus pergola esetében ez az Ön döntésén múlik. Ha több napsugarat igényel, kinyitja a lamellákat. Ellenkező esetben zárt pozícióba fordítja őket és élvezheti az árnyékot.
  5. Minden helyen és sok célra alkalmazható. Nem csupán a ház részeként, de mint különálló építmény is alkalmazható. Szolgálhat étteremként, vagy mint egy kávéház terasza. Az oldalsó és homlokzati árnyékolóval ellátott bioklimatikus pergola segítségével egy különálló lakóteret alakíthatunk ki, amelyet télikertként is alkalmazhatunk. Kihasználhatóságuk tehát nagyon sokrétű.

Tökéletes védelem minden évszakban éjjel és nappal egyaránt. Ezt csupán a bioklimatikus pergola biztosítja. A pergola fényűző kivitelezéséről és arról, hogy emeli ingatlanja értékét, talán nem is szükséges Önt meggyőznünk. Válasszon bioklimatikus pergoláik színskálájából, különböző típusaiból, mi méretre gyártjuk le Önnek. Fölöttébb elégedett lesz a bioklimatikus pergola által biztosított luxussal és kényelemmel.  

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

historia altankov
Lugasok

A lugasok története

A lugasok vitathatatlanul a legelterjedtebb kerti építmények. A pergolákkal együtt egyre közkedveltebbek. De így volt ez vajon a múltban is?   Milyenek is voltak az

Čítaj Viac »

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
7 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
11 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
14 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
15 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
10 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
8 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
3 0
Hliníková pergola s čelným a bočným tienením. #hliníková pergola #pergola
9 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
12 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top