A kerti pavilon télre való felkészítése

A kerti pavilon télre való felkészítése

Aktualizované

Az egész év folyamán kellemes pillanatokat tölt benne barátaival, családjával vagy egyedül egy csésze kávé mellett és egy jó könyvvel a kezében. Élvezi a kényelmet, nyugalmat, magányt és a napsugarak és szél elleni védelmet.

A tél közeledtével eljön az a pillanat, hogy kerti pavilonjának köszönetet mondjon a kellemesen eltöltött pillanatokért. Itt az ideje a pavilon télre való tökéletes felkészítésének. Hogyan kezdjen neki? Útmutatónkat követve a műveletet egyszerűen elvégezheti!

Takarítsa el a bútort, eszközöket, szerszámokat, játékokat…

A szezon idejében a kerti pavilonban használt összes tárgyat rakja el egy olyan helyre, ahol ezek védve lesznek az időjárás viszontagságaitól – hótól, fagytól, széltől és nedvességtől. Az erre legmegfelelőbb hely egy garázs vagy pince. Ily módon védelmet nyújt ezeknek az eszközöknek, ugyanakkor kellő tér nyílik a pavilon télre való tökéletes felkészítésére.     

Távolítsa el a szennyeződéseket.

Alaposan söpörje fel a kerti pavilon padlóját. A fa illetve csempe padlót ne felejtse el tisztítószerrel is áttörölni.  A pavilonban található kandallót is tökéletesen tisztítsa ki. A tető alatt  lerakódott pókhálókról és szennyeződésekről sem feledkezzen meg.

– Természetesen ne felejtse el megtisztítani a pavilont a pókhálótól és a résekben vagy a tető alatt lerakódott szennyeződésektől.

Olvassa el: Hogyan válasszunk kerti pavilont?

Javítsa meg a meghibásodott elemeket.

Vizsgálja át a pavilont kívülről és belülről egyaránt. Javítsa meg a hibás elemeket. Húzza meg a meglazult csavarokat, a fát csiszolja át, tömje be a réseket és repedéseket. Ezek az apró hibák kedvezőtlen időjárás esetén a pavilon nagyobb meghibásodását okozhatják. A téli időszak előtti eltávolításuk magakadályozza esetleges nagyobb károk keletkezését.  

Impregnáljuk a fát védőbevonattal.

Annak érdekében, hogy a fa konstrukció épségben átvészelje a telet, kenjük be a pavilont fa bevonására alkalmazható védőbevonattal. A piacon különböző anyagok kaphatók, amelyek védelmet nyújtanak penész, nedvesség és kártevő rovarok ellen. Az ilyen bevonatok alkalmazása lényegesen meghosszabbítja a pavilon élettartamát.   

Törődjön télen is kerti pavilonjával.

A kerti pavilon télre való előkészítése rendkívül fontos. Ne hanyagolja el azonban a téli időszakban történő időnkénti ellenőrzést sem. Távolítsa el a tetőn található hóréteget, ellenőrizze az esetleges meghibásodásokat, károsodásokat, melyeket igyekezzen azonnal kijavítani.   

Elsősorban természetesen lényeges egy jó minőségű kerti pavilon kiválasztása, amely nem károsodik az első szélroham illetve hófúvás következtében. Ilyen kerti pavilonokat kínálunk Önnek! Ha Ön kerti pavilonjának a szezonon kívüli időszakban is gondját viseli, tökéletes látványt és élvezetet fog nyújtani az egész év folyamán.  

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Bioklimatická pergola s čiastočným zasklením #hliníková pergola#bioklimatická pergola #pergola #lamelová pergola www.gazebo-altanky.sk
13 0
Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
9 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
27 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
11 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
10 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
17 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top