Tudja, mi a bioklimatikus pergola? Bemutatjuk Önnek!

hlinikova bioklimaticka pergola

Aktualizované

A bioklimatikus pergola rövid jellemzője, hogy minden időszakban kitűnő szolgálatot tesz. Ennél azonban sokkal többet képes nyújtani úgy a téli mint a nyári időszakban egyaránt,  tulajdonképpen az év minden szakában!

A bioklimatikus pergola alapvető tulajdonságai

Ismerkedjünk velük. Hogyan is néz ki a bioklimatikus pergola? A többi pergolától való legfőbb megkülönböztetője a tetőkonstrukción elhelyezett forgatható alumínium lamellák. Helyzetüket úgy változtathatjuk, hogy azok visszaverjék a napsugarakat, illetve kellő elfordítással egy olyan zárt tetőszerkezetet alakíthatnak ki, amely védelmet nyújt az eső és havazás ellen.   

Milyen módon kezelhetőek a lamellák és hogyan hozhatóak különböző helyzetbe?   Manuálisan, amikor egy forgatókar segítségével zárja, nyitja ill. az Önnek legjobban megfelelő helyzetbe állíthatja a lamellákat.   

A másik lehetőség a motorizált lamellák helyzetének távirányítással való megváltoztatása. Ez a módszer nagyon kényelmes. Vannak azonban fixált lamellás bioklimatikus pergolák, amelyek lamellái mindig ugyanabban a pozícióban helyezkednek el. Ezek feladata főleg a napsugarak elleni védelem.  

Ha égetőek a napsugarak, erős a szél illetve esik vagy havazik, a bioklimatikus pergola alatt biztonságban érezheti magát. Megvédi Önt és természetesen kerti bútorát is az időjárási viszontagságok elől, mivelhogy a bioklimatikus pergola a következő tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkezik:

  1. Védelmet nyújt. Ha a lamellák zárt pozícióban helyezkednek el, nemcsak a napsugarak ellen biztosítanak védelmet, hanem eső és hó elől is megvédenek.  
  2. Szabályozzák a napsugarakat. Ha a pergola alatt árnyékot szeretne kialakítani, a lamellákat egyszerűen lebillenti, ha viszont a napsugarakat szeretné élvezni, kinyitja őket.  
  3. Szellőzik. A lamellák előnye a zárt tetőhöz viszonyítva a levegő áramlása. A levegő zavartalanul áramlik a lamellák között, ami azt biztosítja, hogy a pergola alatti levegő nem melegszik fel.  

Ha az Ön választása egy az általunk kínált bioklimatikus pergolára esik, több színárnyalat mellett dönthet.   Biztosítjuk természetesen a meghosszabbított 2 éves jótállást, a garanciális illetve garancia lejárta utáni szervizt.  

Amennyiben oldalsó és homlokzati  árnyékolót is igényel, védelme és kényelme a legkellemetlenebb időben is garantált. Kényeztesse magát és élvezze az év minden időszakában pergoláját.  

Som majiteľom firmy Gazebo s.r.o, ktorá sa špecializuje na návrh a výstavbu exkluzívnych altánkov a pergol. Roky skúseností a práce s drevom som postupne nadobudol v zahraničí. Vďaka čomu som si po návrate na Slovensko priviezlol veľa nápadov a technologických postupov používaných pri výrobe, ktoré tu ešte neboli.
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

historia altankov
Lugasok

A lugasok története

A lugasok vitathatatlanul a legelterjedtebb kerti építmények. A pergolákkal együtt egyre közkedveltebbek. De így volt ez vajon a múltban is?   Milyenek is voltak az

Čítaj Viac »

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
7 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
11 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
14 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
15 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
10 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
8 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
3 0
Hliníková pergola s čelným a bočným tienením. #hliníková pergola #pergola
9 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
12 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top