hlinikova bioklimaticka pergola

A bioklimatikus pergola rövid jellemzője, hogy minden időszakban kitűnő szolgálatot tesz. Ennél azonban sokkal többet képes nyújtani úgy a téli mint a nyári időszakban egyaránt,  tulajdonképpen az év minden szakában!

A bioklimatikus pergola alapvető tulajdonságai

Ismerkedjünk velük. Hogyan is néz ki a bioklimatikus pergola? A többi pergolától való legfőbb megkülönböztetője a tetőkonstrukción elhelyezett forgatható alumínium lamellák. Helyzetüket úgy változtathatjuk, hogy azok visszaverjék a napsugarakat, illetve kellő elfordítással egy olyan zárt tetőszerkezetet alakíthatnak ki, amely védelmet nyújt az eső és havazás ellen.   

Milyen módon kezelhetőek a lamellák és hogyan hozhatóak különböző helyzetbe?   Manuálisan, amikor egy forgatókar segítségével zárja, nyitja ill. az Önnek legjobban megfelelő helyzetbe állíthatja a lamellákat.   

A másik lehetőség a motorizált lamellák helyzetének távirányítással való megváltoztatása. Ez a módszer nagyon kényelmes. Vannak azonban fixált lamellás bioklimatikus pergolák, amelyek lamellái mindig ugyanabban a pozícióban helyezkednek el. Ezek feladata főleg a napsugarak elleni védelem.  

Ha égetőek a napsugarak, erős a szél illetve esik vagy havazik, a bioklimatikus pergola alatt biztonságban érezheti magát. Megvédi Önt és természetesen kerti bútorát is az időjárási viszontagságok elől, mivelhogy a bioklimatikus pergola a következő tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkezik:

  1. Védelmet nyújt. Ha a lamellák zárt pozícióban helyezkednek el, nemcsak a napsugarak ellen biztosítanak védelmet, hanem eső és hó elől is megvédenek.  
  2. Szabályozzák a napsugarakat. Ha a pergola alatt árnyékot szeretne kialakítani, a lamellákat egyszerűen lebillenti, ha viszont a napsugarakat szeretné élvezni, kinyitja őket.  
  3. Szellőzik. A lamellák előnye a zárt tetőhöz viszonyítva a levegő áramlása. A levegő zavartalanul áramlik a lamellák között, ami azt biztosítja, hogy a pergola alatti levegő nem melegszik fel.  

Ha az Ön választása egy az általunk kínált bioklimatikus pergolára esik, több színárnyalat mellett dönthet.   Biztosítjuk természetesen a meghosszabbított 2 éves jótállást, a garanciális illetve garancia lejárta utáni szervizt.  

Amennyiben oldalsó és homlokzati  árnyékolót is igényel, védelme és kényelme a legkellemetlenebb időben is garantált. Kényeztesse magát és élvezze az év minden időszakában pergoláját.  

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

historia altankov
Lugasok
Fero

A lugasok története

A lugasok vitathatatlanul a legelterjedtebb kerti építmények. A pergolákkal együtt egyre közkedveltebbek. De így volt ez vajon a múltban is?   Milyenek is voltak az

Čítaj Viac »
Scroll to Top