Oasis kerti pavilon

telikertek oasis

Oasis kerti pavilon

Ön is kedveli a napsütötte napokat? Önt is gyakran kísérti a gondolat, hogy kifeküdjön a kertbe, a nyári szellő lágyan simogassa, becsukott szemmel pihenve lazítson és csak élvezze a puszta semmittevést? Ha ez így igaz, az OASIS lugas Önnek van teremtve.
A dupla tető nem csupán egy érdekes dizájn elem. A közte levő nyílás a meleg levegő elvezetését biztosítja, így megakadályozva a ponyvatető alatti meleg levegő felgyülemlését. A kiválasztott ponyvavászon Rolls Royce a maga nemében.
telikertek oasis
telikertek oasis
Hihetetlenül puha, ennek ellenére időjárási viszontagságoknak ellenálló. Legfőbb előnyei az erős szélnek, extrém melegeknek, UV sugárzásnak, madárürüléknek, gombáknak és sós víznek való ellenállás. Rögzítése egyszerű és gyors szerelést biztosít. Minőségét a néhány éves szavatosság is bizonyítja. A tisztítás részletei a „Ponyvatetők tisztítása” fejezetben olvasható.
Az Oasis lugas fontos része a jó minőségű matrac. A kényelmet a matrac 17 cm-es vastagsága biztosítja.
telikertek oasis
telikertek oasis
A matrac- és támlahuzatok kimondottan kültéri használatra vannak kifejlesztve. Kellemes tapintásúak, maradandó színezetűek, víz és zsírállóak, ellenállóak az UV sugaraknak és könnyen karbantarthatóak. A tisztítás részletei a „Szövethuzatok tisztítása” fejezetben olvasható.
Az Oasis lugas megmunkálása a legapróbb részletekig van kidolgozva. A felhasznált anyagok minőségét ügyfeleink néhány év elteltével is értékelik majd.
Obrázok

Galéria

Scroll to Top