Exkluzív pavilon

Ennek a lugasnak az elkészítése az igényesebb munkák egyike. Előállítása mintegy 240 órát vesz igénybe és az ügyfélnél való telepítés továbi 10 napig tart. E számok mögött a kert egy csodálatos ékszere található.
A pavilon domináns eleme maga a tető. Olyan ez, mint a legrégibb kanális típusú cseréppel beburkolt királyi korona. Ezt a cserepet Európa legértékesebb lelőhelyén bányászott agyagából égetik. A bánya készletét 10-15 évre becsülik.
lugasok hinode
lugasok hinode
Lenyűgöző és egyedi látványban van részünk a pavilon alatt, amit az aranyozottan kialakított tetőszerkezet különleges színkontrasztja biztosít.
Minden egyes darab úgy van behelyezve a lecezés közé, hogy azok egymásba illeszkedjenek. Ez a világ legkisebb méretű fedőlemeze.A 410 x 410 cm -es felület befedéséhez szükséges mennyiség 2850 darab, amely mennyiség klasszikus méretű fedőlemezekből egy családi ház lefedéséhez szükséges.
lugasok hinode
P
A Hinode pavilon elkészítése a legkisebb részletekig ki van dolgozva. A felhasznált anyagok minőségét minden ügyfelünk néhány év elteltével is értékelni fogja.
A lugas masszív, kézzel gyártott elemekkel van rögzítve, amelyek összhangban vannak a tetőszerkezettel.
lugasok hinode
lugasok hinode
A színek gyönyörű kavalkádját fokozza a selyemlámpából áradó fény.
Ez a látvány nem szabja meg fantáziánk határait. Domináns sarkai talán egy tengeri vitorlásra emlékeztetnek. A felhasznált fa mennyisége néhány darab általános pavilon megépítésére lenne elegendő. A fa megválasztása a legjobb minőségből történik annak érdekében, hogy a felületi megmunkálásnál a legkiválóbb eredmény szülessen. Minden elem háromszor csiszolt, majd következik a végső simítás. A felhasznált bevonatok magas minőségűek és több éves karbantartás nélküli használatot biztosítanak.
lugasok hinode
lugasok hinode
„Az exkluzivitás jele” – minden kerti pavilon és pergola modellünk gravírozott sárgaréz lemezzel van ellátva..

Galéria

Scroll to Top