Egzotikus fafajok

Merbau

Merbau

Egyedülálló az élettartama. A friss fa színe piros, a napsütés hatására azonban sötétbarna színűvé változik. Kivételesen kemény fa, rendkívül alacsony száradási fokozattal. Nagyon stabil, nincs rá befolyással a páratartalom bármilyen ingadozása. Délkelet Ázsia trópusi zöld és száraz erdeiben növekszik, többnyire Burmában, Indonéziában és Malajziában.

Bangkirai

Bangkirai

Tartóssága még felületkezelés nélkül is kiváló. Előnye a kéménységében és hosszú élettartamában rejlik, vegyi kezelése nem szükséges. Halvány-, közepesen barna szinű amely idővel fakóvá válik. Esztétikai hatása ezzel nem csökken.

Jatoba

Jatoba

Szépségének köszönhetően, gazdag színezetével és keménységével az egyik legnépszerűbb egzotikus fa. Keménységéből kifolyólag tartós tárgyak, így pl. korlátok, sporteszközök és padlók készítéséhez alkalmazzák.

Teakfa

Teakfa

A teakfa a Föld egyik legértékesebb, legellenállóbb és legtartósabb fája. Közepes fajsúlyú, dekoratív, ellenáll a gombáknak, rovaroknak, savaknak. Tartós sós vízben, nedves környezetben, talajjal való érintkezéskor. Hajók és vízi szerkezetek építéséhez ideális. Dél- és Délkelet-Ázsia trópusi erdeiben fordul elő: Indonéziában, Burmában és Thaiföldön.

Wenge

wenge

A wenge egy nagyon értékes és népszerű dekoratív afrikai fa. Észrevehetően sötét már-már fekete színű, láthatóan pórusos, jellegzetes szerkezettel. Egy nagyon kemény nagy ellenállással bíró fa, megmunkálása általában fáradtságos, megerőltető munkát igényel. Gyakran alkalmazzák a bútoriparban, de furnérok, padlók készítésére és a szobrászatban is használatos.

Zebrano

Zebrano

A zebrano másképpen zingana egy trópusi fa jellegzetes csíkozással és feltűnő bordázattal. A világos, sötét és közepesen barna sávok a sugárirányú széleken egyenesen húzódnak, azonban a homlokzati oldalon és a felületeken hullámokat alkotnak. Sugár irányú szeleteléssel furnérok készítésére alkalmas.

Kövess minket Facebookonn és Instagramo

Drevená pergola Miláno s prestrešením lepené bezpečnostné sklo. #drevená pergola#prístrešok#drevený prístrešok
8 0
Drevená pergola Rio Grande 2013 #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Sme hrdí na to, že ako jediná firma sme mali možnosť inštalovať najexkluzívnejšiu Bioklimatickú pergolu na Slovensku. Pergolu pre najúspešnejšiu spoločnosť na svete McDonalds. Spoločnosť, ktorá je lídrom vo svojom obore a dlhodobo určuje trend nielen v stravovaní, ale aj špičkovým dizajnovým prevedením každej svojej prevádzky. Najnovšie a najkvalitnejšie materiály vždy ako prvá zapracuje do svojich interiérov po celom svete. Ďakujem ešte raz za príležitosť prispieť týmto exkluzívnym výrobkom v exteriéry McDonalds a pridať tejto výnimočnej spoločnosti pomyselnú čerešničku na torte.
Ďakujeme a želáme veľa úspechov a krásnych exteriérov
24 0
Drevená pergola Miláno #drevená pergola #prístrešok #samonosná pergola
9 0
Drevená pergola Miláno viac na www.gazebo-altanky.sk #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
9 0
zimná záhrada Top class #zimná záhrada #hliníková pergola #prístrešok
15 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
12 0
Drevená pergola Kartágo #drevená pergola #prístrešok drevený
16 0
Drevená pergola Santorini #drevená pergola #drevený prístrešok #pergola
11 0
Zimná záhrada s obvodovým zasklením #zimná záhrada #drevená pergola #prístrešok
15 1
Drevená pergola Miláno #pergola drevená #prístrešok
8 0
Hliníková pergola s bočným tienením #hliníkový prístrešok #pergola
16 0
Hliníková pergola Basic class #pergola #hliníková pergola #prístrešok
11 0
Hliníková pergola Top class #hliníkový prístrešok #hliníková pergola #pergola
10 0
drevená pergola Kartágo #drevená pergola #pergola #drevený prístrešok
10 0
Samonosná hliníková pergola Economic class #hliníková pergola #pergola #hliníkový prístrešok
6 0

Szívesen adunk tanácsot a választásban

Ingyenes konzultáció

Kattintson vagy húzza a fájlokat erre a területre a feltöltéshez. You can upload up to 5 files.
Elolvastam a feltételeket Adatvédelmi irányelvek
5/5

Amit az ügyfelek mondanak rólunk

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez számos kritériumtól függ, például a pavilon méretétől, típusától és a rendelkezésre álló anyagoktól, amelyekből készült. Normál méretekben, amelyek 400 x 400 cm-esek, a szállítási idő 5-6 hét körül van.

A pavilon és a lugas ára tartalmazza a végső felületkezelést, teljes összeszerelést a megrendelő kulcsrakész helyszínén importtal.

Az alumínium kerti pergola beépítése mérettől függően 1-2 napot vesz igénybe.

A pavilonok árai a magasabbak közé tartoznak. Ez mindig a pavilon kiegészítő felszerelésétől függ. Mindegyik művészi alkotás kivételes dizájnnal és minőségi kidolgozással.

Scroll to Top