5 indok miért építsünk Pergolát

5 indok miért építsünk pergolát

Bővíteni szeretné külső terét? Gazdagabbá akarná tenni kilátását kertjére? Kellemesen esztétikussá szeretné varázsolni  vagyonát és növelni annak értékét?  Mindezt egy pergola megépítésével érheti el. A pergola egy nagyon effektív és célszerű befektetési lehetőség  háza értékének növelésére és külső terének megszépítésére.

Számtalan előnye van egy pergolának, mi azonban csak 5 indokot sorolunk fel egy pergola létrehozásának érdekében.

Hozzáadott érték

Elismert ingatlan szakértők véleménye szerint  kertjének egy attraktív külső átalakítása egészen   25%-al növelheti annak értékét. Pergolák megépítése kiváló alkalom háza értékének növeléséhez, hiszen aránylag nem drágák. A Gazebo Pergolák segíthetnek Önnek a megfelelő pergola kiválasztásával illetve annak beszerelésével.

A pergola kiegyensúlyozottságot és finomságot kölcsönöz külső terének, ez attraktívvá teszi ingatlanját az Ön és az esetleges vevő részére is. A szépséget fokozhatja függönyök alkalmazásával, régiségekkel vagy gyertyatartókkal, ami még szebbé teszi a látványt. Az alacsony kiadások és a sok előny hasznossá teszik  a pergolát a ház eladása esetében.

Megnagyobbítja a teret

A pergolák udvarának új arculatot és élénkséget biztosítanak. Egyszerűen alakíthat ki egy új ebédlő teret vagy társalgót, különösen abban az esetben ha házában nem található terasz vagy belépő csarnok.  Ha viszont házában ezek a terek megtalálhatók, pergola segítségével egyszerűen bővítheti lakóterét.

Védelmet biztosít

Ha a természetben vagy a kertben szereti tölteni idejét, egy jól betervezett pergola szorosabb kapcsolatot biztosít a külső térrel.

Különösen a nyári hónapok idején, erős napsugarak esetében nyújt védelmet és árnyékot. Ennek köszönhetően családil és baráti körben  tölthet el kellemes pillanatokat kiküszöbölve a naptól való leégést. Intimebb környezet biztosítása érdekében pergoláját kiegészítheti különböző függönyökkel és redőnyökkel.  Ellátható továbbá egy behúzható fedőponyvával, így kertünkben esős idő esetén is kiélvezhetünk egy csésze teát vagy kávét.

Természetes arculat

A pergolák lakóterét természetes szépséggel gazdagítják. Alkalmazásuk lehetősége sokrétű, az Ön döntésén múlik melyiket válassza, melyik ragadja meg legjobban tetszését.  A természetesebb látvány és szép levegős kert kialakításának érdekében a deszkákra növényeket, virágokat függeszthet. A legalkalmasabb növények a loncfélék, wisteria és clematis. Ezek az alapoktól képesek nőni, a pergola természetes kiegészítői.

A futónövények számára különösen fontos hogy a pergola masszív és ellenálló legyen, mert ezek a növények általában a pergola szerkezetébe  kapaszkodnak.

A szórakozásra és ünnepségekre kialakított tér

Ha Ön kedveli a kültéri bulikat és ünnepségeket, ezekhez a pergolák bármilyen időjárás esetében pompás helyet biztosítanak. Ön egy kerti buli hangulatát élvezheti.  Alkalomtól függően sokféle módon díszítheti pergoláját.

Lehet az Halloween díszítés egy Halloween házibulin, esetleg diszkófények beiktatásával a pergola tánctérként szolgálhat.  A lehetőségek száma végtelen. A tér kibővítése pergola segítségével nagyobb ünnelségek és baráti találkozók rendezését teszi lehetővé.

Amint már említettük, a pergolák tökéletes megoldást biztosítanak  külső és belső terek kialakításához. Számtalan lehetőségünk van különböző stílusú pergolák kivitelezéséhez sokféle  anyag felhasználásával. A leggyakoribb a fa és az alumínium. Ön tehát választhat költségvetése, stílusa és ízlése szerint.

A Gazebo Pergolák a pergolák és kerti pavilonok exkluzív kínálatát  vonultatják fel elfogadható árakon. Az „Előtte és utána“ fejezetben megtekintheti kész termékeinket , elképzelést alakíthat ki a köztük levő különbségekről és az Önnek megfelelő előnyökről. Ha további tanácsokat igényel, lépjen velünk összeköttetésbe. Igyekszünk bővebb tanácsokkal szolgálni.

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Podobné príspevky

historia altankov
Lugasok
Fero

A lugasok története

A lugasok vitathatatlanul a legelterjedtebb kerti építmények. A pergolákkal együtt egyre közkedveltebbek. De így volt ez vajon a múltban is?   Milyenek is voltak az

Čítaj Viac »
Scroll to Top