Fa Pergolak Milano

A fa pergola minimális esése, egyszerű egyenes vonalai varázsolnak ebből az árnyékolóból egy dizájn remekművet, amely szinte bármilyen külső környezetbe beilleszkedik.


A fából készült árnyékoló a legkorszerűbb BSH technológiával készül. Erre a ragasztási technológiára az állandó formatartás és magas teherbírás jellemző. A vékony hosszanti irányban szeletelt egymásra helyezett fa lapok össze vannak ragasztva majd sajtolva.Az árnyékoló szerkezete részletekig kidolgozott. A fa három szintű megmunkálási folyamatát a végső simítás zárja. Ezzel ki vannak zárva a látható szerkezeti hibák.


drevena pergola milano
drevena pergola milano

Egyedi tervezésű összekötő elemek. A biztonsági előírások betartása érdekében a pergola sztatikus szerkezete egyénileg van minden építménynél elbírálva.a Milánó fa pergolát  önerőből is kibővítheti egy idényjellegű természetes árnyékolóval.  A pergola szerkezetének és a bambusznádnak gyönyörű színkombinációja szép összhangot alkot és illeszkedik be külső terasza környezetébe.


drevena pergola milano


megfelelő függöny megválasztásával az oldalsó és homlokzati árnyékolás egyszerűen kombinálható mindegyik fa pergolánk esetében.8-10 évenkénti megfelelő kezeléssel elérhető a fa pergolák több évtizedes élettartama és hibátlan állapota. A biztonsági üvegek gumitömítései a legjobb minőséget képviselik. Ezzel 100%-os víz elleni védelmet nyújtanak és gondmentes használatot biztosítanak.


drevena pergola milano

Több kiegészítőt is nyújthatunk, többek között az árnyékoló fa tetőszerkezetébe láthatatlanul bedolgozott LED megvilágítást.

Mi a GAZEBO cég vagyuk és örömünkre szolgál termékeink újítása és tökéletesítése az Ön részére!


Galéria